Kucugum....
-
Ağlarım aBicim ya ağlama smileyide yokki :(
-
abi harbiden cok ii yazı yaaa...
-
ulen underzero aylar sonra yine okudum, yine tüylerim diken diken oldu. Neredesin be gülüm???
-
burdayim gozum bea
senin eline su bile dokemem ben
senin yazdiklarin nere benim yazdiklarim nere
en guzelleri biryerlerden buldugum
ayni senin yazdiklarin gibi valla :)) -
Sen bir erkeğe nasıl aşık oluyorsun onu anlamadım ben... Şöyle-Böyle bişiymisin sen :)))
-
öyle hisler vardir ki hiçbir zaman saklamak ve gizlemek mümkün olmuyor onlari ne kadar derinlere gömsekte üzerine topraklar yigmaya çalissakta günün birinde bir yanar dag gibi fiskirdigini görörsun bir yanardag bile içindeki volkani sakliyamazken ben sana olan sevgimi nasil sakliyabilirdim...!!
-
ask nedir diye soruldugunda a s k haflerinin birlesimden olusan bir kelime diyenelerde olur... ama gercek aski yasayana sordugumuzda vercegi cevap ne olur hiç düsümdün mü
-
Yazmazsam olmayacaktı... Gerçekten güzel bir yazı paylaştığın için teşekkürler... Bazen sevmek ayrılığı gerektirir karşıdaki daha fazla üzmemek için.. bunu yaşadım ve hayat dediğimiz şey sürekli sevdiklerimizi alarak(ölüm veya ayrılıkla) varlığını üztümüzde hissettiriyor. NE KADAR SEVERSEN SEV BİR GÜN AYRILACKSIN(bunu ilk dark"tan duymuştum)
-
Hoş yazı paylaştıgın icin tesekkürler de amcaoglu su noname asik filozof falan onlari kim yaziyo. Biz yazabiliyo muyuz usta? Alakasız oldu konuyla ilgili ama mazur görün.
-
bence yazın bir harika bizimle paylaştığın için teşekkür ederim lütfen böyle yazıları bizlerle paylaşın
Toplam Hit: 6261 Toplam Mesaj: 25