Küçük Ayşecik | Flash Oyun
-
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------
Devde takıldım :|
-----------------------------baliglara meyve atacan sonra baligi yakalarken baligin ustune ziplican:P
-
keçiye bi tas attim taa asagı gitti la :)
aysecik ucup evine gittii
-
cok iyidi be .d
-
açılmıo :S
-
guzel oyunmus :) kartalın kanatLarıyLa ucus ayrı bi zevk verdi .:)
-
ula devi geçtim makinayı çalıştırdım tünelden geçtim yukarıda kapı var açıyon aşağıya taş düşüyo başka bişey olmuyo nasıl geççecz :|
edit: geçtim :)
-
SpyBreaK bunu yazdı:
-----------------------------ula devi geçtim makinayı çalıştırdım tünelden geçtim yukarıda kapı var açıyon aşağıya taş düşüyo başka bişey olmuyo nasıl geççecz :|
nasıl geçiyoz :R -
Roteklan bunu yazdı:
SpyBreaK bunu yazdı:
ula devi geçtim makinayı çalıştırdım tünelden geçtim yukarıda kapı var açıyon aşağıya taş düşüyo başka bişey olmuyo nasıl geççecz :|
nasıl geçiyoz :R
-----------------------------Aynen orada kaldım bende,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
Roteklan bunu yazdı:
SpyBreaK bunu yazdı:
-----------------------------Kömür arabasını itin, köprünün ayağına doğru, sonra tekrar makinanın yanına çıkıp makinayı çalıştırı, merdivenden inip patika yoldan geçin önünüze keçi çıkacak geri dönüp taş attığınız yere çıkın taşı atın keçi yoldan çekilecektir, sonra tekrar aşşa inip patika yoldan çıkın.
-
saftiriksincap bunu yazdı:
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
Roteklan bunu yazdı:
SpyBreaK bunu yazdı:
-----------------------------Kömür arabasını itin, köprünün ayağına doğru, sonra tekrar makinanın yanına çıkıp makinayı çalıştırı, merdivenden inip patika yoldan geçin önünüze keçi çıkacak geri dönüp taş attığınız yere çıkın taşı atın keçi yoldan çekilecektir, sonra tekrar aşşa inip patika yoldan çıkın.
-----------------------------Eyvallah the end oldu sonunda,