folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Kucuk Bir İsyeri Acsam,İletisim Sektoruyle İlgili..

Kucuk Bir İsyeri Acsam,İletisim Sektoruyle İlgili..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek

Devlet bana ne gibi bir yardimda bulunabilir ya da dernekler filan..?

Bilgisi olan varsa paylasabilir mi?

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    küçük bir işyeri ve iletişim derken hoca neyi kastettin örnek ne dükkanı açmak istiyorsun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek
    ya mesela isyerinde cep telefonu,parca kontor,tez,cikt,scanner vs vs olacak..

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    anladım hoca. bana sorarsan açacağın yere önce çevrene bak ondan sonra açmaya karar verde sonra kendini üzme. cep telefonu ve kontör satış için ise bayilik alman gerekli bayilik verenler ise bazıları teminat istiyor bazıları istemiyor. bunuda unutmayalım. devlet veya derneklerin sana yardımda bulunabileceğini sanmıyorum bulunsa millet senden önce davranır. bu işyerine birde faturabankta açabilirsin mesela ; elektrik, su, telefon, kredi kartı ödeme, bir başka bankaya havale gibi. günlük 1 ytl işlem ücreti alsan ayda ne kadar yapar onuda sen düşün. dükkan için ise büyük bir dükkan olmasın ufak bir işyeri yeterli kira fazla ödemezsin. benden bu kadar tavsiye dediğim gibi çevrende öyle bir dükkan yoksa ve kendine güveniyorsan böyle bir dükkan açabilirsin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

bağlı bulunduğun il yada ilçenin sosyal yardımlaşma vakfına yani kaymakam yada mülki amirine mikro kredi alacağım de 5000 usd kadar ,4 yıl taksitli sıfır faizli usd üzerinden alabilrisin.sana form vercekler ,projeni güzelce doldur. teslim et.

inek yada koyunculuk yapmak istersen beleşten 1 inek.yada 20 kuzu alabilirsin. hayvanlarla uğrşmak istersen D:

Temel adalettir .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    dernekler niye yardim etsinki is yeri olarak yardim edecek bi dernek olduguun sanmiyorum ancak bazi belediyeler is kurmak icin 5-6 milyara kadar odeme yaptiklarini duydum valilik diil ya belediye sanirim

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    5-6 milyara belediyeye masraf  yapacağına ltd. şti. kur daha iyi en fazla 1000-1500 ytl masraf yaparsın. ltd. şti. kurmak içinde ailenden birini ortak yapabilirsin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek
    ya yapacagim is yillardir aklimda.. hersey ok..bu sektordeyim zaten,sektore yabanci degilim..mikro kredi yi arastirayim bir..tesekkurler.

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

st_anger_07 bunu yazdı:
    -----------------------------
    dernekler niye yardim etsinki is yeri olarak yardim edecek bi dernek olduguun sanmiyorum ancak bazi belediyeler is kurmak icin 5-6 milyara kadar odeme yaptiklarini duydum valilik diil ya belediye sanirim
       bazı belediyeler meclis kararı alıp yardım konusunda bütçe ayırabilir. ama bu genelde askere giden,öğrenci bursu,yakacak yiyecek yardımı vb. konulardır.

ama sosyal yardımlaşma vakfı devlet kuruluşudur.  dediklerim genelde vardır.yani iş kurabilirsin ama hibe yardımıyla değil mikro kredi ile.

Temel adalettir .
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek

essan bunu yazdı:
    5-6 milyara belediyeye masraf yapacağına ltd. şti. kur daha iyi en fazla 1000-1500 ytl masraf yaparsın. ltd. şti. kurmak içinde ailenden birini ortak yapabilirsin.

sen belediyeye yapmiyosun belediye sana kredi verebiliyo gibi bisey duydum belediyeye kim 5-6 milyar odemis 

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek
Toplam Hit: 3797 Toplam Mesaj: 13