Küçük Hırsızım - Süper Bir Slow Parça
-
-
saol hacı güzelmiş
-
rica ederim. Eğer beğenilirse bir tane daha var aynı kişinin söylediği o da çok şahane onu da koyabilirim..
-
yenisi yerine var olanı rapidden başka bi yere yüklesen!! Lütfen kimse rapid nasıl aşılır diye akıl vermesin.
-
arkadaşım rapid premium diye birşey var di mi? Al kullan...
param yok diyorsan modemi resetle ben sana göre yönlenemem...
istemiyorsan da indirmezsin.. o zaman sorun kalmaz.. ;) -
İğrenç
-
tataryigit bunu yazdı:
-----------------------------
istemiyorsan da indirmezsin.. o zaman sorun kalmaz.. ;)
-----------------------------Garibanım param yok, okuyorum, açım yemek yiyemiyorum. Kafeden giriyorum yarım saat yarım saat.
-
bence çok süper bir şarkı. saolasın birader.
edit: ulen dinlemeye doyamıyom arkadaş
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------tataryigit bunu yazdı:
istemiyorsan da indirmezsin.. o zaman sorun kalmaz.. ;)
-----------------------------Garibanım param yok, okuyorum, açım yemek yiyemiyorum. Kafeden giriyorum yarım saat yarım saat.
ulan :) işi biliyorsunuz :D -
Prometheus bunu yazdı:
Garibanım param yok, okuyorum, açım yemek yiyemiyorum. Kafeden giriyorum yarım saat yarım saat.
-----------------------------Garibansan paran yoksa, açsan yemek yiyemiyorsan internette ne işin var be adam? Yazık günah
Bu arada şarkıyı beğenenlere sorayım bi tane daha süper şarkısı var onu da koyayım mı?
-
abi nolur yukle başka siteye tovbe yarabbim ben şunu anlamıyorum insan hanı annesi der oglum 2 ekmek al usenır onu anlıyorum ama şu bilgisayar başında bişi yapmaya nasıl usenırsınız herşey elinizin altında yani cok ilginc insan mutant gibi bişi olur herşey bi fare bi klavyeye baglı Buyur kardeş ben yukledim bazı uploadlara usenmezsen eger konuyu acan kardeş konuyu editle bunlarıda koy yapamıyosan adminlerimiz de yapar