folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Küçük Holüm İçin Fikirleriniz ?

Küçük Holüm İçin Fikirleriniz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek

Müridler fotograftaki gibi bir holüm var küçük salonda diyebiliriz. Resimde ölçüler mevcut, A ve B yazılı duvar kenarlarına şark köşesi gibi ama daha öğrenci işi olan renkler düşünüyorum. Hani küçük bir alan ve en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Başka fikirleriniz varsa öyle değil şöyle yap diye alabilirim.

( 1.20 olan yer 1.70 olacak yanlış yazmışım )

örnekler şunlar;

Örnekte görülen L tipi minder şark herneyse artık ölçülere göre yaptırabileceğim İstanbulda nereler vardır tanıdıgınız vs ? İstanbul balat ta oturuyorum.

Cagito ergo sum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

yeşil olan iyi hacı :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

paran varsa (olmasada olur) ve eğer istanbulda outuruyorsan bi ikea ya git orada güzel konseptler var.Ama biraz pahalı hiç yoktan sana ilham vermesi açısından güzel olur.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

2. resimdeki teras mdıır balkon mudur nedir o güzelmiş. Tabi ev içinde yeşil gitmez gerçi açık havada da gitmemiş. Ama minderler filan güzel açık renk daha bir nezih olmuş ortam. Krem rengi halıfleks ile güzel olabilir açık renk minderler. Tabi holde tam kapının orada olacak biraz daha koyu da terzih edilebilir yoksa çabuk kirlenir diye düşünüyorum.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

şark köşesi değilde daha çok şakirtlerin muhabbet ettiği mekan gibi geldi hoca hayırdır sıra gecesimi yapacan :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

hocam orası hol olmaz kanımca bildiğin oda :D naçizane tavasiyem tek duvarı farklı bir renge ve diğer duvarları aynı renge boya açık tonlarda çok farklı iki ton kullan, renkçe koyu olan duvara büyükçe bir ayna yerleştir. İnce uzun bir akvaryum al, ortaya illa bir masa koyacaksan küçük ve alçak bir şey olsun bence koyma ama :)

tahribat.com a can feda
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek

Abiler ablalar gelicek :)

Şaka bir yana, 4-5 kişinin takılabileceği bir yer yapmak istiyorum arkadaş geldiğinde oturacagımız içki nargile vs. içilecek küçük bir yer, balatta bildiğiniz üzere evler o kadar büyük değil ve tarihi evde oturuyorum tadilat görmüş, o yuzden resimdeki yer boş şu an minderler ile güzel bir ortam yapabilirim galiba.

Başka ne olabilir ki burada ?

Cagito ergo sum.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

pahalı tutabilir hacı bu. birde insanlar yere oturmaya alışkın değil artık. ayakları uzatmak istediklerinde bir birine deyen ayaklar yüzünden voltran oluşabilir

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

TeRRoR bunu yazdı:
    -----------------------------

pahalı tutabilir hacı bu. birde insanlar yere oturmaya alışkın değil artık. ayakları uzatmak istediklerinde bir birine deyen ayaklar yüzünden voltran oluşabilir

-----------------------------

ahah tespit harika olmuş :D aslında kumaşlarını falan alıp döşemelerine kendinde ayar cekebilirsin.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

armut koltuk al ve yavuzun solediklerini yap ama akvaryum isi biraz sikintili olur akvaryumsuz yap git bide elektronikceden led falan al isik olsun bole egzantirik oldu bitti yerede kucuk bi hali bide sehbaha atarsan senin is olur

delimiyim ben?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek

Hocam şimdi bak iyi dinle beni yazıyorum:

1. Küçücük bir köşe takımı alacaksın hatta bu köşe takımı bile olmayacak. Nereye koyacaksın onu? 1.70'lik duvarı boydan boya kaplayacak ve 1.95'lik duvara doğru köşeyi döndükten sonra PETEĞE kadar olan yere sığacak kadar. Nerden alacaksın bunu? Spotçular çarşısından ya da maskodan gideceksin en uygun yeri bulacaksın sana yapacaklar.
    2. PERDELER kalkacak, yerine yine aynı yerlerden gidip PANJUR buluyorsun ve onları taktırıyorsun. Neden? Çünkü o perdeler kesin yanar KESİN. Öte yandan içerinin karanlık olmasını istediğin (ki isteyeceksin) öğlen veya ikindi saatlerinden tülden perdeden her türlü ışık kaçacak seni rahatsız edecektir.
    3. İki tane armut koltuk al, 3. duvara yan yana döşe oturcak yer kalsın oraya başka bi' şey gitmez sandalye falan rahatsız olur.
    4. Bir de kısa sehpa olacaksın. Boyu uzun olabilir ama yüksekliği düşük olacak çünkü zaten oturduğunuz şeyler yüksek değil rahatsız olur. Ki zaten çoğu zaman ordan kalkıp yere oturmak istiyceksiniz içki falan içtiğiniz zaman yüksek masa rahatsız olur.
    5. Yere halı alma. :D Ama böyle de kalmasın. Şu ismini bilmiyorum sünger gibi olan hani banyolarda kullanılan şeyler var yer için. Onların uzun genişleri var muhtemelen ucuza da bulursun onlardan al. Hem rahatlar hem de yere dökülen olur bişey olur temizlemesi kolay.
    6. Duvarlara asmak için bişeyler al da aman poster moster olmasın leş olur gider odan. Onun yerine mini tablolar var. Fatihtesin Aksaray'a doğru çık köşe başlarında 2 liraya satıyorlar, bulursun. Alabildiğin kadar al as duvara çivi çakmanı da gerektirmez bir de çok güzel duruyorlar.
    7. O kombi ne bok yiyosa orda. :D

hay
Toplam Hit: 5439 Toplam Mesaj: 17