Küçük Kıza Tecavüz Eden Şerefsizin Yakalanması İçin Yardım PLS
-
yazmiyim yazmiyim yazmiyim dedim ama tutamadım bea abi kendimi böyle sacma sapan bir iş olmaz yapma gözünü seviyim hane tamam s.m cekiosun tamamda biraz seviyeli bir sekilde cek yokküçük kız yok polis teskilatı insan gibi rica etsen belki çoktan yapmıstık işini alla alla ya ciddi ayar oldum k bakma.
-
the_behulder bunu yazdı:
-----------------------------
yazmiyim yazmiyim yazmiyim dedim ama tutamadım bea abi kendimi böyle sacma sapan bir iş olmaz yapma gözünü seviyim hane tamam s.m cekiosun tamamda biraz seviyeli bir sekilde cek yokküçük kız yok polis teskilatı insan gibi rica etsen belki çoktan yapmıstık işini alla alla ya ciddi ayar oldum k bakma.
-----------------------------içkili filansın galiba rica etmediğimi nerenden çıkarıyorsun... beni yalancı konumuna sokmaya çalışan adamlara ne diyecem lütfen daha düzgün biçimde yazın mı ? Benim şahsi işim deil eğer öylese Allah belamı versin zaten mübarek cuma gününde...
Yardım etmek zorunda deil zaten kimse vede öyle tespit edileblinecek kolay görüntüde değil... Hatta tespit eden olursa bizzat o kişinin ismini adını soyadını herşeyini bilgilerini komisere vericem geri teşekkür için aradğnda olayın gerçek olup olmadğnı öğrenmiş olur daha başka ne diyebilirm bilmiorum.
Hatta bulan olursa plakayıda söylemesin polislere arattırır öğrendirim varmı başka kanıtlamamı isteyen ? Çıkarım için değil...
Kendi şahsi işim olsa açıkca yazarım zaten neyi saklıcam... bu kadar iğrenç bir yalan üzerine kurarmıyım hiç mi aklınız almıyor hiçbirinizn mi kız kardeşi kızı vs. yok insanı çıldırtıyorsunuz. Finalim var ders çalışmadım 2 gündür bu işle uğraştım durdum...
Şahsi işim olsa zaten bu kadar laf üretildikten sonra cevap yazma gereği hissetmem... Kendim için birşey istiyorsam namerdim...
-
gece cekimi mi gunduz cekimi mi?
-
blackhammer bunu yazdı:
gece cekimi mi gunduz cekimi mi?
gündüz 15.56 saat -
çekimi at mesajla ama pm deil buraya at herkes elinden geldiğince yardım etsim madem allah belamı versin ki mevzu doğru diyosun el atarız..
-
iMPaLa bunu yazdı:
çekimi at mesajla ama pm deil buraya at herkes elinden geldiğince yardım etsim madem allah belamı versin ki mevzu doğru diyosun el atarız..
-----------------------------Ulu orta paylaşabilceğim herkese deklare edebileceğim bir durum değil... Olursa konu dillenirse sonra emniyet müdürüne sen bu çocuğa neye güvenerek o görüntüleri teslim ettin durumu oluşursa ve başını yakarsam adamın emin ol plaka bulunsada benim için hiçbir kıymeti kalmaz.. Yardım etme istedğin için çok sağol ama konusunu bile açmamam gerekiyordu.
Yeni üye olmuş ve bazı kişilere Kendimi inandırmak için yırtındığım konu benim çıkarımla alakalı değil zaten bulan olursa banada söylemesin diorum o yüzden inanmayanlarlada mücadele verecek daha fazla sabrım yok..
Adminlerden de konunun silinmesini rica ediyorum... Yardım etmeye çalışan herkestende Allah razı olsun kendi adıma...
-
bence sen yalan soyluyosun..en son yazdığından bunu anladım!..
-
iMPaLa bunu yazdı:
bunu nasıl anladın hocam bize de acıklar mısın lütfen -
iMPaLa bunu yazdı:
-----------------------------üfff... bir sürü kişi baktı ve herkesin ortak düşüncesi tespit edilmesi zor olduğu... silinmesini isteme nedenim bu yüzden,neyin peşindesiniz anlamıyorum ki ?
yahu kendi işim olsa bile niye demiyeyim adamın biri var kıllık yaptı plakayı tespit etmk istiorum yardım edermisiniz diee...
-
emniyette resimi vidyoyu piksel piksel ayırıp çarpan bölen toplayan programlar yokmu yav ? var diye duymuştum. özellikle bu güvenlik kameralarında yüz tespiti için kullanılan prglar.