Küçük Oyunlar (0-6 Yaş Grubu İçin )
-
sumer bunu yazdı:
-----------------------------
millet futbolu oynayan varmı hangi tuşlar la oynanıyor?
Abi biz daha çözemedik oyun 0-6 yaş nasıl oynuyacak.Çok mu salağam la :D daha ilk bölümü geçemiyorum
Al bu arada rapid linki araba oyunun
http://rapidshare.com/files/117055756/Need_For_Extreme_3D.zip.html
-
Qin bunu yazdı:
edit :c/p nin zararları bi yönetici arkadaş düzeltirse sevinirim kaymış yazılar
-----------------------------Abicim yazı yazarken 4 kez gözden geçiririm hep prensip meselesidir , biraz dikkatli olsan daha iyi olmazmı? Burdaki modu/admini yazılardaki pislikleri düzenlemek yerine yaratıcı işlere zaman ayırsa?
-
decameron bunu yazdı:
-----------------------------Qin bunu yazdı:
-----------------------------Abicim yazı yazarken 4 kez gözden geçiririm hep prensip meselesidir , biraz dikkatli olsan daha iyi olmazmı? Burdaki modu/admini yazılardaki pislikleri düzenlemek yerine yaratıcı işlere zaman ayırsa?
görende ne olmuş sancak ne var yani iki dakka linkleri düzeltsen cokmu zor tamam haklısındır ama göndere basmadan kaydığını anlamadım elbette dikkat ederiz işteyiz basımız kalabalık bazen hata yapıyoruz buda normal değilmi sence sonucda kasti olan bişey değil zahmet olmasın aman soal hoca -
Qin bunu yazdı:
decameron bunu yazdı:
-----------------------------Qin bunu yazdı:
görende ne olmuş sancak ne var yani iki dakka linkleri düzeltsen cokmu zor tamam haklısındır ama göndere basmadan kaydığını anlamadım elbette dikkat ederiz işteyiz basımız kalabalık bazen hata yapıyoruz buda normal değilmi sence sonucda kasti olan bişey değil zahmet olmasın aman soal hoca
-----------------------------ne o emreder gibi? arkadaşım kaç kere dediler biraz özen gösterin forumun ebesine kaymayın diye :/
-
:) ben de oynıcam.
-
gafman bunu yazdı:
:) ben de oynıcam.
-----------------------------hoop dur orda... yaş kaç ? :)
-
Hadi nurky senden yeni bi rekor daha beklıom:D