Küçük Tahribat Ğayseri Buluşması !!
-
ben tokatlıyam ama benle tanışanlar genelde soruyo kayserilimisin die :D ticari zekamdan kaynaklanıyo herhal :P ama bursada yaşıyom yaklaşık 16 senedir..
-
nördün gardaşşşşşşşş
-
Ne diyek ortalkarım gardaşalrım hemşerilerim iyi iyi tahribatta yalnız deilik gadanızı alırım
-
ben de bende bende.. :)..............
anamlar orda şimdi tatilde ,ben iş güç den dolayı gidemedim :( ...
2 yıl oldu beee 2 yıldır gidemiyorum çok özledim çook.... -
ben burdaim :)
-
dewil_JaCKaL puhahahah alem adamsın amq :)))))
-
evet Gardaşlar şöle bi mazihe baktım bu konuyu buldum gayserili arkadaslar bu konuda tekrar buluşalım evet gayserililer yazsın bakem kaç kişiyiz burda ben deniz Gecelerin_Yargıcı kayserinin hacılar ilçesine bağlıyım. genelde biz HACILALLIYIZ deriz. muridler hepinizin gadasını alırım selametle...
-
bizde gayseriliyiq ortaaaam nörüyonuz?
MEkan battal altı.. hemen hemen her yaz beni battal altında bulabilirsiniz. arada bi sivas caddesine falanda giderim ama :D:D her türlü kaçakcılık polisden kaçma vs.. her sey organize edlir..
-
dehsetialem.com u arastırırken bu konuya rastladım nette :) bi ara bende mesaj atmışım ama şimdi bakıyorumda muhabbete kopmalık ya :) harbi ne muhabbet gecmiş konuda :)
Bende Gayseriliyim buluşmak isteyen olursa yada evimize misafir olmak isteyen olursa kapımız her zaman acık. Konudada bahsi gectiği gibi Şuan bağdayız ve Aksamları püfür püfür esiiyyy :) şehir merkezinden bağ gidince değişen havanın tamamen farkına varıyorsunuz. Kesinlikle beklerim temiz hava organik besinler domates biber gavun garpuz vb :)
bunları nie yazdım bilmiom ayrıca