Küçük Telefon Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

bu yazdıklarını hiç kullanan görmediğim için bişey diyemeyecem ama ben yıllarca samsung s3mini kullandım. yazılım olarak bi sorununa denk gelmedim. şarjıda 2 gün falan gidiyordu. böyle küçük telefon arıyorsan s3mini bak derim.

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    MaviGozluDev bunu yazdı

iphone SE'ye doğru gider bu işin sonu :)

iphone 13 mini alırım iphone alacak olsam ama iphone sevmiyorum ya. darlanıyorum kullanırken.

pixel 5 in kamerası efso diyolar, onu alcam gibi duruyo şu an.

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı

iphone 13 mini alırım iphone alacak olsam ama iphone sevmiyorum ya. darlanıyorum kullanırken.

Pixel 6'da kamera anlık olarak kadrajdaki nesneleri tanıyor ve fotoğraftan çıkartabiliyor.

https://www.instagram.com/reel/CVeBElIgioK/

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    mkyb bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı

Pixel 6'da kamera anlık olarak kadrajdaki nesneleri tanıyor ve fotoğraftan çıkartabiliyor.

https://www.instagram.com/reel/CVeBElIgioK/

fiyatları da aynıymış, 6 mı alsam dedim ama büyükmüş. azcık daha küçük olaydı yapıştırırdım :| 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Mini telefon işini Sony güzel yapıyordu. Her sene bir amiral gemisi birde minisin çıkarıyordu. Donanımdan fazla kırpmıyordu. Samsung'ta aynısını yapıyordu S3 Mini - S4 Mini falan diye ama donanımdan çok kırpıyordu ortaya bambaşka bir model çıkıyordu.

Sony Compact serisi efsaneydi. Kılıfsız kullansanız bile sağlamlığını gösteriyordu.

https://www.youtube.com/watch?v=nGEOGncUSAo

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı

pixel 5 i nereden buldun hocam

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    sir bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı

pixel 5 i nereden buldun hocam

yurt dışından gelen birine getirticem direkt. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    mkyb bunu yazdı

Mini telefon işini Sony güzel yapıyordu. Her sene bir amiral gemisi birde minisin çıkarıyordu. Donanımdan fazla kırpmıyordu. Samsung'ta aynısını yapıyordu S3 Mini - S4 Mini falan diye ama donanımdan çok kırpıyordu ortaya bambaşka bir model çıkıyordu.

Sony Compact serisi efsaneydi. Kılıfsız kullansanız bile sağlamlığını gösteriyordu.

https://www.youtube.com/watch?v=nGEOGncUSAo

şimdi de nispeten kücük flagshipleri var ama çok para istiyolar

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ufak telefonlar artık pek satılmadığı için sürümden kazanamayınca birimden kazanıyorlar. Mesala Apple, önümüzdeki sene 14 Mini modelini çıkarmayacak diyorlar. Sebebi ise Minilerin az satması. Belki mini telefonları SE serisinden devam ettirebilirler ama o seride 4 senede bir çıkıyor.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bir süredir iPhone 13 Mini kullanıyorum sadece pil az gidiyor. Yoksa şahane cihaz. Ele çok güzel oturuyor. Tek elle telefon kullanmak çok güzel bir olay. 

Cep telefonu kullandığınızı anlıyorsunuz. Tablet boyutunda fırıncı küreği gibi telefonlara iyi alıştırdı firmalar bizi. 

Cep telefonu dediğin kot pantolon cebine koyunca yılların bakirliğini gerdek gecesi bozan çük gibi kendi kendine cebin derinliklerine gidecek.

mkyb tarafından 27/Kas/21 13:51 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 1887 Toplam Mesaj: 21
küçük telefon önerisi