Küçük Telefon Önerisi
-
bu yazdıklarını hiç kullanan görmediğim için bişey diyemeyecem ama ben yıllarca samsung s3mini kullandım. yazılım olarak bi sorununa denk gelmedim. şarjıda 2 gün falan gidiyordu. böyle küçük telefon arıyorsan s3mini bak derim.
-
MaviGozluDev bunu yazdı
iphone SE'ye doğru gider bu işin sonu :)
iphone 13 mini alırım iphone alacak olsam ama iphone sevmiyorum ya. darlanıyorum kullanırken.
pixel 5 in kamerası efso diyolar, onu alcam gibi duruyo şu an.
-
yolbulucu bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
iphone 13 mini alırım iphone alacak olsam ama iphone sevmiyorum ya. darlanıyorum kullanırken.
Pixel 6'da kamera anlık olarak kadrajdaki nesneleri tanıyor ve fotoğraftan çıkartabiliyor.
-
mkyb bunu yazdıyolbulucu bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
Pixel 6'da kamera anlık olarak kadrajdaki nesneleri tanıyor ve fotoğraftan çıkartabiliyor.
fiyatları da aynıymış, 6 mı alsam dedim ama büyükmüş. azcık daha küçük olaydı yapıştırırdım :|
-
Mini telefon işini Sony güzel yapıyordu. Her sene bir amiral gemisi birde minisin çıkarıyordu. Donanımdan fazla kırpmıyordu. Samsung'ta aynısını yapıyordu S3 Mini - S4 Mini falan diye ama donanımdan çok kırpıyordu ortaya bambaşka bir model çıkıyordu.
Sony Compact serisi efsaneydi. Kılıfsız kullansanız bile sağlamlığını gösteriyordu.
-
yolbulucu bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
pixel 5 i nereden buldun hocam
-
sir bunu yazdıyolbulucu bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
pixel 5 i nereden buldun hocam
yurt dışından gelen birine getirticem direkt.
-
mkyb bunu yazdı
Mini telefon işini Sony güzel yapıyordu. Her sene bir amiral gemisi birde minisin çıkarıyordu. Donanımdan fazla kırpmıyordu. Samsung'ta aynısını yapıyordu S3 Mini - S4 Mini falan diye ama donanımdan çok kırpıyordu ortaya bambaşka bir model çıkıyordu.
Sony Compact serisi efsaneydi. Kılıfsız kullansanız bile sağlamlığını gösteriyordu.
şimdi de nispeten kücük flagshipleri var ama çok para istiyolar
-
Ufak telefonlar artık pek satılmadığı için sürümden kazanamayınca birimden kazanıyorlar. Mesala Apple, önümüzdeki sene 14 Mini modelini çıkarmayacak diyorlar. Sebebi ise Minilerin az satması. Belki mini telefonları SE serisinden devam ettirebilirler ama o seride 4 senede bir çıkıyor.
-
Bir süredir iPhone 13 Mini kullanıyorum sadece pil az gidiyor. Yoksa şahane cihaz. Ele çok güzel oturuyor. Tek elle telefon kullanmak çok güzel bir olay.
Cep telefonu kullandığınızı anlıyorsunuz. Tablet boyutunda fırıncı küreği gibi telefonlara iyi alıştırdı firmalar bizi.
Cep telefonu dediğin kot pantolon cebine koyunca yılların bakirliğini gerdek gecesi bozan çük gibi kendi kendine cebin derinliklerine gidecek.
mkyb tarafından 27/Kas/21 13:51 tarihinde düzenlenmiştir