Küçükken Ne Olmak İstediniz Ne Oldunuz?
-
Küçükken bir çok şey olmak istedim (subay, polis, çöpçü, tamirci, avukat,psikolog, astronot vs vs vs) ama istediğim şeyleri elde etmek için hiç çabalamadım. Hayatta en son olmak istediğim meslek bilgisayar üzerine çalışmaktı şuan bilgisayar teknikeriyim. Hayat aslında biz gelecek için planlar yaparken gelip geçen zamandır, ve bunu arzularından her geçen gün bir adım daha uzaklaşınca anladım...
-
kücückken hep çöpcü olmak istermişim annem sölüo :D kamyon kullanıomus ondanmıs :D işin sakası bi yana aklım basına gelince f16 pilotu olmayı cok istedim hava harp okulunu sadece 0,02 puan ile kacırdım... giremedim hayalleriim yıkıldı derken kendimi kimyada buldum.. kimya okumaya hala devam ediorum ama meslegim grafikerlik :D yani tam yapamasamda yapmaya calısıorum!
GELECEK = KARANLIK
ben bişi göremiorum...
-
küçükken ADAM olmak isterdim, yaşım 24 oldu hala olmadım. acaba hala küçük müyüm?
şaka bir yana hep büyük bi şirket sahibi olmak isterdim. sırf abimi tuvaletine bekçi yapmak için. walla
-
elektrik elektronik mühendisi olmak isterdim hep
ve elektrik elektronik muhendisi oldum..şükür..
-
bilgisayar mühendisi olmak isterdim inşaat mühendisi olma yolunda ilerliyoruz :)
-
Ben Noel baba olmak istemistim :D
Sanarim politikaci olucaz :D
-
bilgisayar müh. disi olmak isterdim çünkü dayım öyleydi özendim şimdide grafikerlik,ağ uzmanlığı, bi b.klar bilioz ama bi programcı olamadım aq :)
Siyaset hobilerim arasındadır denilebilir .. :)
-
İlk başlarda hep astronot olmak istemiştim fakat sonraları hayatıma bilgisayarın girişinden beri; programcı, bilgisayar mühendisi , yazılım mühendisi vs gibi şeyler
olmak istemiştim yani illaki bilgisayar üzerine olsun istemiştim.Allaha şükürler olsunki 2. tercihim olan yazılım mühendisliği tuttu ve hayatımı inşallah buna
göre şekillendiricem.
-
ben hep tarih eğitimi almak istemişimdir ama şimdi çok alakasız bir bölümde okuyorum...
hayatta uzun vadede planlar yapmanın çok gereksiz ve anlamsız olduğunu çok iyi anladım çünkü siz ne isterseniz isteyin, hayat size hazırladığını sunuyor ve siz onu yaşıyorsunuz...
-
küçükken avukat olmak isterdim şimdi demir çelik sektöründeyim ama avukatlık damarım fazlasıyla sağlamdır (: