folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Küf Tutmaz Silikon Hakkında Bilgisi Olan Var Mı?

Küf Tutmaz Silikon Hakkında Bilgisi Olan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kanakan
    Kanakan's avatar
    Erkek

PCI silikon var o tam istedigin yerler icin.

PCI Silikon Nerelerde Kullanılır?
    PCI silikonları (örneğin popüler PCI Silcofug serisi) şu alanlarda yaygın olarak tercih edilir:
    • Banyo ve Islak Hacimler: Duşakabin, küvet, lavabo ve tuvaletlerin birleşim yerlerinde su sızdırmazlığı sağlar.
    • Seramik ve Fayans Derzleri: Fayansların köşe birleşim noktalarında (fayans-fayans veya fayans-zemin) genleşme derzi olarak kullanılır.
    • Doğal Taş Uygulamaları: Standart silikonların aksine, doğal taşlarda (mermer, granit vb.) kenar lekelenmesi yapmayan özel nötr formülleri vardır.
    • Hassas Yüzeyler: Alüminyum, cam ve emaye gibi yüzeylerde mükemmel yapışma ve koruma sunar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı

silikonlu derz atacaksin silikon her zaman kuf tutar su olan yeni de hava filande olunca yapar 

Bu bilgi doğrudur

CG2WA derz kullanacaksın. KÜF YOK.

Kurtlar tasma takmaz....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Liquid bunu yazdı

Ekim ayınca duşakabini yeniledim. Sista şeffaf akvaryum silikonu kullandım. Suyun akıp gittiği yerde küf olmuyor ama biriktiği yerde yine küf oluyor. Üzerinde zor tutunuyor ama fayansla birleştiği yerde yine küf oluyor. Eğer aşırı hassas biri yoksa evde,  küf ve mantar alerjisi üst düzey değilse uygulanabilecek yerde @engin01288 attığı gibi derz uygulanmalı. Silikon gereken yerde de koyu renk kullanıcan artık kir belli etmeyecek. Başka çare yok. Çamaşır suyuyla vs. silince de zamanla silinon aqyor sonra su sızdırıyor.

Valla kardeş şöyle garip bir durum var. Bankonun üstünde süpürgelik gibi mermer bandlar var ya. Çeşmenin sol tarafındaki silikon nasıl bir şey imişse nokta dahi yok üstünde [15 senesi var rahat ]..Sağ taraftaki ise kararmıştı silikonun fayansla birleştiği yer.  

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 1288 Toplam Mesaj: 14
silikon küf tutmaz