folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Küheylanlar Üzerine

Küheylanlar Üzerine

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

Evet arkadaşlar farkındaysanız arada bir böyle türeyen kişiler var ki onlara mürid diyemiyorum.Hala anlamaya çalışıyorum.Bu  şiddet sempatisi nerden geliyor? Mesela bugun açılan konu :)

Konu ID: 140808
    Konuyu Acan : -----
    Konu Başlığı : sessiz ve hijyenik bi şekilde nasıl teketekte insan öldürebiliriz?
    Silinme Sebebi : | tehlikeli konu

Olduki modkardeşler bu konuyu silmedi.Ve az çok film izlemiş polisiye roman okumuş arkadaşlar makul akla yatar cevaplar verdi.Peki ya sonra?Elemanın bir icraat yapıcağı yok belki hayatında kavga etmemiş  belliki amacı sokak muhabbetlerinde kullanmak için iki şey kapmak .böyle zırva konuları açar. Sonra siteye dava açılır.Mahkeme kararıyla kapatılır.İçimizden bir küheylan aynen aşağıdakileri eksiksiz yapar.

-----

o davaları açanların hepsinin götünü havaya uçurayım,., ztn bence davayı kişisel açmaları lazım nie siteye açıyorlar, site sadece meqan.. gelsin bana dava açsınlar napıyorum o adliye sarayının altına partaküllerine ayırıcı döşüyommu döşemiyommu

-----

Yıllarca bu forumda birsürü konu tartıştık kusursuz cinayetler,bomba tarifleri,işkence türleri vs. Elde edilen sonuç bir yıgın zırva bilgi ve piskolojik bozukluktan ibarettir.Arkadaşlar  kendimize gelelim ve buranın ne oldugunun farkına varalım.Tbt'nin ne oldugunu anlamak için kendinize ölçü olarak kabul edeceğiniz en iyi yer http://tahribat.com/Hakkinda

Not:Modkardeşlerden rica ortalıgı karıştırmak açmadım.Örnek verdiğim elemanda onlarcasından sadece biri ona kasıtlı bir şey değildir. Selametle

arbeit macht frei
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

lan oğlum boş muhabbetleri konuşmayın

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek
    vukuatlar bölümü ne için var ? eskilere baksanız adamlar bomba paylaşımı yapmış orda.

Koca hestiy aya bedenem ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek

Tnrsk bunu yazdı:
    -----------------------------

lan oğlum boş muhabbetleri konuşmayın

metal, bir müzik türü değildir bir yaşam tarzıdır, bırak seni yönlendirsin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Bi git la!

"bea"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

batuhan14 bunu yazdı:
    vukuatlar bölümü ne için var ? eskilere baksanız adamlar bomba paylaşımı yapmış orda.

Paylaşmışta ne olmuş aq :) Boş bilgi bi işinemi yarıyor.çok lazımsa ben öğreticem nasıl yapıldıgını.

arbeit macht frei
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek
    buraqgo bunu yazdı:

batuhan14 bunu yazdı:

Paylaşmışta ne olmuş aq :) Boş bilgi bi işinemi yarıyor.çok lazımsa ben öğreticem nasıl yapıldıgını.

Ben lazım mı dedim ? gereksiz tepki veriyorsunuz diyorum konu silinmiş gitmiş işte daha ne

Koca hestiy aya bedenem ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Telekinesis
    Telekinesis's avatar
    Erkek

buraqgo bunu yazdı:

Evet arkadaşlar farkındaysanız arada bir böyle türeyen kişiler var ki onlara mürid diyemiyorum.Hala anlamaya çalışıyorum.Bu  şiddet sempatisi nerden geliyor? Mesela bugun açılan konu :)

Konu ID: 140808
    Konuyu Acan : -----
    Konu Başlığı : sessiz ve hijyenik bi şekilde nasıl teketekte insan öldürebiliriz?
    Silinme Sebebi : | tehlikeli konu

Olduki modkardeşler bu konuyu silmedi.Ve az çok film izlemiş polisiye roman okumuş arkadaşlar makul akla yatar cevaplar verdi.Peki ya sonra?Elemanın bir icraat yapıcağı yok belki hayatında kavga etmemiş  belliki amacı sokak muhabbetlerinde kullanmak için iki şey kapmak .böyle zırva konuları açar. Sonra siteye dava açılır.Mahkeme kararıyla kapatılır.İçimizden bir küheylan aynen aşağıdakileri eksiksiz yapar.

-----

o davaları açanların hepsinin götünü havaya uçurayım,., ztn bence davayı kişisel açmaları lazım nie siteye açıyorlar, site sadece meqan.. gelsin bana dava açsınlar napıyorum o adliye sarayının altına partaküllerine ayırıcı döşüyommu döşemiyommu

-----

Yıllarca bu forumda birsürü konu tartıştık kusursuz cinayetler,bomba tarifleri,işkence türleri vs. Elde edilen sonuç bir yıgın zırva bilgi ve piskolojik bozukluktan ibarettir.Arkadaşlar  kendimize gelelim ve buranın ne oldugunun farkına varalım.Tbt'nin ne oldugunu anlamak için kendinize ölçü olarak kabul edeceğiniz en iyi yer http://tahribat.com/Hakkinda

Not:Modkardeşlerden rica ortalıgı karıştırmak açmadım.Örnek verdiğim elemanda onlarcasından sadece biri ona kasıtlı bir şey değildir. Selametle

Zuhah.

Adam bir önceki paragrafta, neydan bahsediyor kendisinin söylediğine bak.

Adliye sarayının altına partakül döşüyecekmiş. :D Ne izledin sen, ne içtin bre gardaş?

Bir yandan çelişki bir yandan harika bir hayal gücü.

Tebrik etmek lazım.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

Uyarı

Webmaster, siteye giren arkadaşlarda oluşabilecek psikolojik rahatsızlıklardan sorumluluk kabul etmez...

oluşabilecek psikolojik rahatsızlıklardan sorumluluk kabul etmez...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DiKeyEy
    DiKeyEy's avatar
    Erkek

cık cık hangi yavşak açmış la o konuyu :D ahahah

haklı öğüt egoyu öfkelendirir.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

tahribatta herkes birbirine ne yapması gerektiğini, forumu nasıl kullanması gerektiğini öğretmese ortalık çok daha güzel olacak aslında.

modlar ne için var ?

http://kocaer.me
Toplam Hit: 2926 Toplam Mesaj: 12