Kul Hakkına Girmek İçin Kul Hakkına Girmek : Premium
-
Aslında be de hesap hekinden yana değilim kendi adıma.. bir kere yaptım....
Ama adamlar mesela bir buluşun patentini alıyor .. örneğin SİNEMA Warner Bross "sinema" "movie" kelimesinin yasal sahibi arkadaşlar..
Buna ne demeli .. Bu da beni bir miktar mülkiyet düşmanı yaptı yani...
Ee şunu ben icat ettim.. EE seni kim icat etti??
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
oldu olacak temayı yeşil yapalım =D
-----------------------------xD Tebrik ediyorum işte yorum budur :D
-
sistem sana kazık atıyorsa sende ona atcaksın. oyunu kurallarına göre oynucan
-
Adamlar internete çok para verioz diye ağlıyor. Farzet ki adam oyun oynucak ver 60 lira satın al mp3 albüm alcak ver 30 lira satın al film izlicek ver 20 lira film al. Hocam kimsede bu kadar para yok. Eğer korsan kullanmazsak kültürsüz insan oluruz. Film izliyemeyiz müzik dinliyemeyiz oyun oynayamayız. Bide bu açıdan düşünün
-
NmC bunu yazdı:
Telif hakkının, kul hakkı olduğunu nerden çıkardın? :)
İyi araştır bu mevzuyu... ;)
-----------------------------Mantıken, emek verilen ve bedavaya dağıtılmak yerine satılan bişeyi sen çalıntı olarak kullanıyorsan, o kul hakkı değil midir?
Clostridium bunu yazdı:
eşşeği siken osuruğuna katlanır hoca :o
-----------------------------Ahaha :D
-
Tengri bunu yazdı:
Adamlar internete çok para verioz diye ağlıyor. Farzet ki adam oyun oynucak ver 60 lira satın al mp3 albüm alcak ver 30 lira satın al film izlicek ver 20 lira film al. Hocam kimsede bu kadar para yok. Eğer korsan kullanmazsak kültürsüz insan oluruz. Film izliyemeyiz müzik dinliyemeyiz oyun oynayamayız. Bide bu açıdan düşünün
-----------------------------Yok hacım benim savunduğum bişey yok zaten, benimde hiç para verip aldığım bi orjinailm olmadı...
Amacım fikirlerinizi almaktı :) eğlenceli de bi konu oldu
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
nasil ki microsoft elinde tum korsan windowslari tak diye kapatabilecek guc olmasina ragmen kapatmiyorsa hic bir sinema kitap vsvs gibi emek sahipleride Turkiye'de korsanin kesin bitmesini istemez.
ulkenin durumu belli degil mi arkadaslar?
75 kurusluk ekmegi almaya zar zor para bulan bir millet 25 liraya orjinal album alacak degil. korsan bi anlamda popularite yaratiyor sanatcilar arasinda.
orjinal album satan bir dukkanin olmadigi koyde dahi internetten sak diye album indirilir ve koydeki gencler arasinda hizla yayilir. bu sanatcinin popularitesini arttirir. hatta taninmisligini percinler.
dusunun microsoft korsan windowslari kapatsa dunya capindaki liderligi ne olur?
Ekmek 85 kuruş. -
ershn bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
nasil ki microsoft elinde tum korsan windowslari tak diye kapatabilecek guc olmasina ragmen kapatmiyorsa hic bir sinema kitap vsvs gibi emek sahipleride Turkiye'de korsanin kesin bitmesini istemez.
75 kurusluk ekmegi almaya zar zor para bulan bir millet 25 liraya orjinal album alacak degil. korsan bi anlamda popularite yaratiyor sanatcilar arasinda.
orjinal album satan bir dukkanin olmadigi koyde dahi internetten sak diye album indirilir ve koydeki gencler arasinda hizla yayilir. bu sanatcinin popularitesini arttirir. hatta taninmisligini percinler.
Ekmek 85 kuruş.
-----------------------------biz her gun pasta yiyok normaldir fiyatini unutmamiz.
-
"dinsizin hakkından imansız gelir" diye bir deyim var türkçemizde
-
ershn bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
Ekmek 85 kuruş.
-----------------------------Ekmek 50 Krş ( Manisa )