folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Kul Hakkına Girmek İçin Kul Hakkına Girmek : Premium

Kul Hakkına Girmek İçin Kul Hakkına Girmek : Premium

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Aslında be de hesap hekinden yana değilim kendi adıma..  bir kere yaptım....

Ama adamlar mesela bir buluşun patentini alıyor .. örneğin SİNEMA Warner Bross "sinema" "movie" kelimesinin yasal sahibi arkadaşlar..

Buna ne demeli .. Bu da beni bir miktar mülkiyet düşmanı yaptı yani...

Ee şunu ben icat ettim.. EE seni kim icat etti??

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:
    -----------------------------

oldu olacak temayı yeşil yapalım =D

xD Tebrik ediyorum işte yorum budur :D

:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

sistem sana kazık atıyorsa sende ona atcaksın. oyunu kurallarına göre oynucan

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

Adamlar internete çok para verioz diye ağlıyor. Farzet ki adam oyun oynucak ver 60 lira satın al mp3 albüm alcak ver 30 lira satın al film izlicek ver 20 lira film al. Hocam kimsede bu kadar para yok. Eğer korsan kullanmazsak kültürsüz insan oluruz. Film izliyemeyiz müzik dinliyemeyiz oyun oynayamayız. Bide bu açıdan düşünün

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

NmC bunu yazdı:

Telif hakkının, kul hakkı olduğunu nerden çıkardın? :)

İyi araştır bu mevzuyu... ;)

Mantıken, emek verilen ve bedavaya dağıtılmak yerine satılan bişeyi sen çalıntı olarak kullanıyorsan, o kul hakkı değil midir?

Clostridium bunu yazdı:

eşşeği siken osuruğuna katlanır hoca :o

Ahaha :D

...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Tengri bunu yazdı:

Adamlar internete çok para verioz diye ağlıyor. Farzet ki adam oyun oynucak ver 60 lira satın al mp3 albüm alcak ver 30 lira satın al film izlicek ver 20 lira film al. Hocam kimsede bu kadar para yok. Eğer korsan kullanmazsak kültürsüz insan oluruz. Film izliyemeyiz müzik dinliyemeyiz oyun oynayamayız. Bide bu açıdan düşünün

Yok hacım benim savunduğum bişey yok zaten, benimde hiç para verip aldığım bi orjinailm olmadı...

Amacım fikirlerinizi almaktı :) eğlenceli de bi konu oldu

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek

AbdullahAzad bunu yazdı:

nasil ki microsoft elinde tum korsan windowslari tak diye kapatabilecek guc olmasina ragmen kapatmiyorsa hic bir sinema kitap vsvs gibi emek sahipleride Turkiye'de korsanin kesin bitmesini istemez.

ulkenin durumu belli degil mi arkadaslar?

75 kurusluk ekmegi almaya zar zor para bulan bir millet 25 liraya orjinal album alacak degil. korsan bi anlamda popularite yaratiyor sanatcilar arasinda.

orjinal album satan bir dukkanin olmadigi koyde dahi internetten sak diye album indirilir ve koydeki gencler arasinda hizla yayilir. bu sanatcinin popularitesini arttirir. hatta taninmisligini percinler.

dusunun microsoft korsan windowslari kapatsa dunya capindaki liderligi ne olur?

Ekmek 85 kuruş.

Allah Türktür.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

ershn bunu yazdı:

AbdullahAzad bunu yazdı:

nasil ki microsoft elinde tum korsan windowslari tak diye kapatabilecek guc olmasina ragmen kapatmiyorsa hic bir sinema kitap vsvs gibi emek sahipleride Turkiye'de korsanin kesin bitmesini istemez.

75 kurusluk ekmegi almaya zar zor para bulan bir millet 25 liraya orjinal album alacak degil. korsan bi anlamda popularite yaratiyor sanatcilar arasinda.

orjinal album satan bir dukkanin olmadigi koyde dahi internetten sak diye album indirilir ve koydeki gencler arasinda hizla yayilir. bu sanatcinin popularitesini arttirir. hatta taninmisligini percinler.

Ekmek 85 kuruş.

biz her gun pasta yiyok normaldir fiyatini unutmamiz.

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    degree
    degree's avatar
    Erkek

"dinsizin hakkından imansız gelir"   diye bir deyim var türkçemizde

...Düşmanın yoksa iyilik yap... Söz Ola Kese Savaşı Söz Ola Kestire Başı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slmarlq
    slmarlq's avatar
    Erkek

ershn bunu yazdı:

AbdullahAzad bunu yazdı:

Ekmek 85 kuruş.

Ekmek 50 Krş    ( Manisa )

Bu zamanda en çok azraile güveneceksin.En azından niyeti belli...
Toplam Hit: 5830 Toplam Mesaj: 38