Kulak İçi Kulaklık İnceleme F/P Rock Zirkon
-
darkdays bunu yazdı
https://www.turkcell.com.tr/cihazlar/aksesuarlar/samsung-gear-iconx#TurkcellTeklifleri
Samsung Gear IconX
Normal Fiyatı 500TL Türkcellin Hatası Nedeniyle 12 taksit 18,57 24 taksit 25,65 36 taksit 47,10 Ters fiyat uygulamış ve siz satın aldıktan sonra yapacakalrı birşey yok değerlendirmek istiyenlere 12 taksit 18,57=228TL :)))))
sistemde hata olmuş diyip o fiyattan göndermezler. iptal ederler siparişi.
zaten şu anda satışta da görünmüyor, çok yakında diyo
LynXMaSTeR tarafından 01/Ara/16 13:29 tarihinde düzenlenmiştir -
LynXMaSTeR bunu yazdıdarkdays bunu yazdı
https://www.turkcell.com.tr/cihazlar/aksesuarlar/samsung-gear-iconx#TurkcellTeklifleri
Samsung Gear IconX
Normal Fiyatı 500TL Türkcellin Hatası Nedeniyle 12 taksit 18,57 24 taksit 25,65 36 taksit 47,10 Ters fiyat uygulamış ve siz satın aldıktan sonra yapacakalrı birşey yok değerlendirmek istiyenlere 12 taksit 18,57=228TL :)))))
sistemde hata olmuş diyip o fiyattan göndermezler. iptal ederler siparişi.
zaten şu anda satışta da görünmüyor, çok yakında diyo
Diger renk seçeneklerini uygularsan açık =)
Türkcell'e Hatasını bildirdim düzeltene kadar alan alır =)) -
Kz edr2 yeni f/p kulaklığı
4 Dolara gearbestten aldım.
Bass daha iyi rock zirkon göre.
Ses netliği zirkon daha iyi
Ama fiyata baktığımızda her türlü kz edr2
-
Klasik rock - Blues tarzı müzik dinlemek için f/p hangi kulaklığı önerirsiniz?
-
Mx0TBT bunu yazdı
Kz edr2 yeni f/p kulaklığı
4 Dolara gearbestten aldım.
Bass daha iyi rock zirkon göre.
Ses netliği zirkon daha iyi
Ama fiyata baktığımızda her türlü kz edr2
Kz zst daha iyi hocam.
-
Ben de rock zircon sipariş ettim bir ay falan oldu dün tr ye girmiş bir kaç güne gelir. Merak ediyorum söylendiği kadar var mı :)
csfrt tarafından 03/May/17 12:04 tarihinde düzenlenmiştir -
Hybrid alacağım bende. Geçen sene almıştım kardeşime verdim, şimdi kupon ile banggood dan 14 dolara tekrar alacağım. Çok müzik dinleyen bass tan tiz den anlayan birisi olmadığım için yorum yapamaaycağım. Yeni hybrid pro çıktı ancak onun kablosu plastik düz hybrid in ise bezli. Okuduğum/izlediğim yorumlarda eğer hybrid kullanıyorsanız gerek yok almaya o kadar da fark yok deniliyordu.
-
csfrt bunu yazdı
Ben de rock zircon sipariş ettim bir ay falan oldu dün tr ye girmiş bir kaç güne gelir. Merak ediyorum söylendiği kadar var mı :)
Eh işte biraz şişirilme söylenenler ama bu fiyat aralığı için güzel kulaklık. Bende Rock Zircon ve Kz ZS3 var. Bass ağırlıklı müzik dinlerken rock zircon diğerlerinde Kz kullanıyorum. İkisinden de memnunum.
-
rui bunu yazdı
eyvallah hocam. ben de bass sevdiğimden. bass ve tizi temiz verebilecek kulaklık bakınıorum. rock genede tiz ağırlıklıydı sanırım. dinlemiyorum çokça:)
audio technica cks1000 kullanıyorum. şiddetle tavsiye ederim.