Kulak Testi (Frekans)
-
1900 e kadar duydum sonra duymadım yaş 23 bu arada geçişleri duydum hepsinin ama geçişlerden sonrası yok
-
17000'i de duydum gerisi yok :)
RotKerim tarafından 01/Mar/13 01:01 tarihinde düzenlenmiştir -
kulaklık ile deniyorsanız frekans aralığına dikkat edin, tribe girmeyin sonra sağırım diye.
-
20.000 sonrası yok. yaş 43.
iyi bişe heralde bu..
-
-
en son 14000 duyabiliyorum. acaba ben ölmüşüm de ağlayanım mı yok? var da ben mi duymuyorum?
yaş 23 :)
-
Beyler kulaklıkla 1 saatten fazla dinlemek çok sakıncalı. Çıkartın, bir kaç saat sonra yine takın. Hele kulağın içine giren kulaklıklar var ya (nalet olsun ki ona bayılıyorum) onlar çok tehlikeli. Yüksek sesle müzik, televizyon, film vs.. dinlemek sakıncalı.
Ynai 1 kerede birşey olmuyor fakat ara ara çok yüksek sesle televizyon vs.. dinlediğimi fark edip; ardından düşürüyorum. Sürekli kısık ses sürükli kısık ses. Sonra işler düzelmeye başlıyor. Artık düşük sesle müzik, film, televizyon dinlemeye alıştım.
1-2 ay kaar kontrol edin kendinizi. Sonrasında alışkanlık olur zaten
-
zumsuk bunu yazdı
Beyler kulaklıkla 1 saatten fazla dinlemek çok sakıncalı. Çıkartın, bir kaç saat sonra yine takın. Hele kulağın içine giren kulaklıklar var ya (nalet olsun ki ona bayılıyorum) onlar çok tehlikeli. Yüksek sesle müzik, televizyon, film vs.. dinlemek sakıncalı.
Ynai 1 kerede birşey olmuyor fakat ara ara çok yüksek sesle televizyon vs.. dinlediğimi fark edip; ardından düşürüyorum. Sürekli kısık ses sürükli kısık ses. Sonra işler düzelmeye başlıyor. Artık düşük sesle müzik, film, televizyon dinlemeye alıştım.
1-2 ay kaar kontrol edin kendinizi. Sonrasında alışkanlık olur zaten
Bunun işitmenin düzelmesinin yolu yok mu peki?
-
ilginçmiş hacım teşekkürler paylaşım için deneyeyim sonucunu yazıcam
17binden sonrasını duymadım yaş 21 ? :(
DadasAdam tarafından 02/Mar/13 14:46 tarihinde düzenlenmiştir -
17.400'e kadar duydum yaş 12.5 beyler.