Kulak Tıkanıklığı Nasıl Giderilir?
-
çomak sok açılır. :İ
-
elinle burun deliklerini tıkayacak şekilde sık ve sümkürmeye çalış. kulaklarına binen basınç kulağını açacaktır. denenmiş %100 çalışıyor :)
-
Fazla oynama kulak deliğiyle, genişlediği gibi- kulak çubuğu vs ile pislikleri geri sokabilirsin içine, DİKKAT et...
Sıvı vs. dökme içine, işte pislik kabartır vs diyerekten, yapma.. Kurumasını bekle, su kuruduktan sonra, pislik topak topak onu kulak dışarı atacaktır zamanla
( Kulak sıvısı bu yüzden akar... ) Kendimden iğrendim *mk.
Bir de kulağını gel yıkayalım falan derler, yaşın gençse ( 30 yaşının altındaysan ) Yıkatma !!! Kılcal duyuları öldürürsün kulağındaki,
erken yaşta duymamaya başlar, dede olursun. Dikkat et hepsine, geçmiş olsun...
-
Sakız çiğne bol bol çene kemikleri çalışınca açılıyor ben öle yapıyom işe yarıyor..Geçmiş olsun..
-
Deliği şişmişse antibiyotik kullan
- Kulağını saç kurutma makinasıyla ısıt
- Kulak çubuğu ile ulaşmayı dene
- Elinle vakumla
- Burnunu ve ağzını kapatıp nefesinle basınç yap
- Üzerine yat
- Kulak deliği yere gelicek şekilde pozisyon al, 2 deniz taşını kulağının ucunda birbirine vur
- Kafanı su olan tarafa doğru savur
-
gazete sayfasından büyük bi külah yap sivri ucunu kulağına yerleştir geniş tarafından tutuştur bekle biraz açılır
not : kapalı alanda denerken dikkatli olun hatta denemeyin bide saçları yakmayın yeter :D
-
Şırıngayla çek
-
balthier bunu yazdı:
-----------------------------
gazete sayfasından büyük bi külah yap sivri ucunu kulağına yerleştir geniş tarafından tutuştur bekle biraz açılır
not : kapalı alanda denerken dikkatli olun hatta denemeyin bide saçları yakmayın yeter :D
-----------------------------Soba bacasımı lan bu gazeteyi tutuşturuyorsun hahah
-
rushOut bunu yazdı:
balthier bunu yazdı:
-----------------------------Soba bacasımı lan bu gazeteyi tutuşturuyorsun hahah
-----------------------------aynen baca gibi oluyo :D ama çıkarıyo sonuçta mekanizmasını çözemedim ama :D
-
balthier bunu yazdı:
-----------------------------rushOut bunu yazdı:
balthier bunu yazdı:
-----------------------------aynen baca gibi oluyo :D ama çıkarıyo sonuçta mekanizmasını çözemedim ama :D
-----------------------------Kulak mumu adı ile satılan bir aparat var. Aynen böyle çaışıyor.