folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Kulakiçi Kulaklık Önerisine İhtiyacım Var

Kulakiçi Kulaklık Önerisine İhtiyacım Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

herkese merhabalar. Bugün bahçelievlerdeki bir mağazadan "Razer Hammerhead V2" aldım. Güle oynaya geldim eve taktım PC'ye "rrrrrrrrr" diye bir ses geliyor alttan alttan. Araştırdım nette "yok şunu kapat yok bunu kapat" yazmışlar denedim olmadı.

En geç salı geri verip 266 lira paramı geri alıcam. Şimdi benim "Hem metrobüste şarkı dinlerken hemde akşam hardcore csgo maçlarımda A'daki adamı midden duyabileceğim bir KULAKİÇİ kulaklığa ihtiyacım var :)

Muhtemelen razer almam çünkü razer kraken pro'da kullandım bu "rrrrr" sesi hep var ve bir süre sonra çok can sıkıyor...

Fiyat aralığı olarak 266liraya kadar :D 

İşlevselliği ve kullanım ömrünün fazla olmasını umut ediyorum.

Marshall kulaklık iyi gibi görünüyor (LİNK) ancak bunun müzik dinlemek için olduğunu düşünüyorum. Benim için her iki amacada hizmet etmeli :)

Sennheiser kulaklığı duydum ama hiçbir bilgim yok. Öneriyormusunuz ? İçinizde kullanan var mı ? 

Farklı markalardan gelecek önerilerede açığım :) 

Şimdiden teşekkürler :)

------- ÇOK ÖNEMLİ EDİT -------

Şimdi farkettim hocalar. bu pcde VGA portu var ya elim değdi oraya yanlışlıkla bi anda o "rrrr" sesi kesildi. Aha dedim galiba buldum diye. Sonra laptopun adaptörünü çıkarttım yine kesildi.

Sanırım sorun benim adaptöre "topraksız" prize takmamda. Duvarda topraklama hattı var mı yok mu bilmiyorum ama topraklı priz alsam ve duvardaki prize taksam olur mu ? 

((( topraklı priz şu içine 2 tane giriş ve 1 tane dışarı doğru çıkışı olan mı yoksa o girişlerin yanlarında 2 tane demir alan olan mı bilmiyorum ))) 

((( ama bizim duvardakinde BU resimdeki gibi dışarıya çıkan bir demir yok fakat ŞU resimdeki gibi yanlarda 2 tane demir var. Adaptörün prize giren yerindede "BU" isimli resimdeki yerin girmesi için delik var )))

((( Duvardaki prizi açtım sadece 2 tane kırmızı kablo var. Bunlar "faz" mış topraklama kahverengi oluyormuş bu kablodan yok. Bunu getirtmek için ne yapılmalı ? )))

Mod not. Konu basliginda unlem yasak. Kaldirmistim yine koymussun yine kaldiriyorum.

Mod'a not. Gece mesajımı editlerken uyuyakaldım sabah kalktığımda ünlme vardı orda zaten ben koymadım :D

Mod not. Hayirdir insallah :D seyh bazen yamuk ufluyor ondan olabilir.

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

steelseries flux in-ear 

bunu denemelisin hocam. Suya düşürene kadar çok memnundum :(

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

Xiaomi'nin piston serisi baya tuttu, bu aralar hybrid modeli popüler. Fikir olsun diye yazıyorum, kullanmadım ve detaylı araştırmasını yapmadım.

Düzenleme: Bi doğru yazamıyorum şu markayı.

madrew tarafından 07/Eki/16 03:49 tarihinde düzenlenmiştir

der die das
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

Rock zirkon

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ergingur
    ergingur's avatar
    Erkek

bende earpods tarzı 150 tl ye kadar iyi bir kulaklık arıyorum. (kulakiçi kulaklık kullanamıyorum)

Hayat herşeye rağmen gülümsemeye değer..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

https://sennheiser.com.tr/product/Index/sennheiser-mm-30i-black?gclid=Cj0KEQjw7Ne_BRDRmP2ojKfzv98BEiQAPuqPyXEZ0VOR3Tqg0kLhZZPPt4VhRsUps1lRk5QBsN0wy-saAiYX8P8HAQ

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Ben de bir suredir bakiyorum da fiyat performans olarak xiaomi hybrid ya da piston 2'ye kadar dusurdum secenekleri, bu ikisini cok ovuyorlar. Gerci benim dusundugum fiyat o kadar yuksek degildi sen daha iyi seyler bulursun.

sigara değil, balık olan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

265 liralık ne yapıyor bu kulaklık, bana çok fazla geldi fiyat?

goo.gl/qBNZmW
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek

Jbl t100a. Fiyat performans kulakligi gayet memnunum dusuk butce icin en guzeli bence

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

Ben de bir suredir bakiyorum da fiyat performans olarak xiaomi hybrid ya da piston 2'ye kadar dusurdum secenekleri, bu ikisini cok ovuyorlar. Gerci benim dusundugum fiyat o kadar yuksek degildi sen daha iyi seyler bulursun.

Piston 2 fena değil ama çok süper bir aes kalitesi bekleme. 

Bu arada konu sahibine soruyorum; Ya mağaza iade kabul etmezse ?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek

git uyduruk bi ses kartı al, 3d usb sound felan o  rrrr sesi kaybolur

eğer zenginsen dragonfly dac al 

yok yeni kulaklık alıp onuda geri vericem diyorsan senheiser cx-500 al

Toplam Hit: 4243 Toplam Mesaj: 29
kulaklık kulakiçi kulaklık sennheiser marshall