Kulaklığım Yanarmı ?
-
beyler speakerın kulaklık çıışına kulaklık bağladım ve seslerini sonladım 2 katı ses almaya başladım kulaklıktan 6. 7. şarkım sanırım bir halt olmadı ve kulağımda ve kulaklığı speaker niyetine kullanıyorum son ses sadece bass larda az bozukluk var..acaba kulaklık yanar mı ? veya daha ne kadar gider ?
-
Fazla uzun gitmez hoja yanabilitesi yüksek bide çok bas lı müzikler dinlersen daha kısa gider...
-
o içindeki plastik sey yalan olur bi süre sonra
ah marlaa ahhh -
http://www.canbilisim.com/pinfo.asp?pid=11720
bunun gibi bişi kullanıyorum..
ama fast track tm-801wm kullanıyorum..
-
bende bi aiwa kulaklık var ben diyim 10 sene sen de 15 sene hala taş gibi hoparlör niyetine de kullanıyom bazen :)
-
Quetzalcoatl
verde marla 2 haftada anasını ağlatsın
-
hea bu arada sağ kulağımda ufak bir çınlama var :D
-
50 ytl ye almış olduğum phlips kulak içi kulaklıkla dinlediğim herhangi bir müziği 30 metre ilerdeki biri rahat duyabiliyo :) bişey olmaz kulaklığın sağlamsa
-
kulaklığın marka-modeli nedir?
-
Yanmaktan ziyade, eğer kalitesiz ise kulaklık, hoparlorlerin patlama ihtimali var...
Bu arada sürekli kulaklık kullanımı kalıcı sağırlığa ve ses duyusunda azalmaya yol acıyor, dikkat et...
-
legendary bunu yazdı:
-----------------------------
50 ytl ye almış olduğum phlips kulak içi kulaklıkla dinlediğim herhangi bir müziği 30 metre ilerdeki biri rahat duyabiliyo :) bişey olmaz kulaklığın sağlamsa
-----------------------------Modelini yasarmısın ?
Toplam Hit: 2212 Toplam Mesaj: 14