Kulaklık Alacagım Karar Veremedim
-
sa müritler müzik dinlemeyi aşırı seven bir insanım bunun için gidip kendime 5800 aldım ama kulaklıgından hiç haz almıyorum 20-25 tl arasında iyi bir kulaklık bakıyorum kendime biraz araştırdım iki tane buldum ama kararsız kaldım yardımlarınızı bekliyrum varsa bildiginz 20-25 tl fiyat aralıgında tavsiyede bulunabilirsiniz
ürün 1: http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=520&productid=bd84120
ürün 2: http://www.hepsiburada.com/Liste/creative-hq-80-kulaklik/ProductDetails.aspx?productId=bd49823&categoryId=520
-
sağna tağsviyem seğnheiğser ağlman yöğnünğde oğlurduğğ.
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------
sağna tağsviyem seğnheiğser ağlman yöğnünğde oğlurduğğ.
-----------------------------150 kagıdım olsaydı hiç konu açmazdım :D kaldıki olsa bile bir kulaklıga 150 kagıt vermem :D
-
sensheiser cx200 kulanıyorum 65 e almıstım 1 yıl oldu hale yeni aldım gibi
gorunus hemen bozulur gibi ama sapa sağlam
-
hocam o zaman kaliteli muzik dinlemeyi cok sevmiyosun
-
Mx0TBT bunu yazdı:
hocam o zaman kaliteli muzik dinlemeyi cok sevmiyosun
-----------------------------hocam şimdi benim daha önemli yerlere harcamam oldugu için veremiyoruz ayrıca konuyuda saptırmayalım içerikde dedim 20-25 tl lik öneri vede şu dedigim kulaklıklara bakın
-
Philips in var bı tane Carrefour dan almıstım 18 liraya.1-2 ay anca oldu...gayte memnunum super de ses verıyo.Bası felan hıssettırıyor,tavsıye ederım ;)
Edit; aha buldum resmini ve modelını ;) hepsiburada da satıyorlar,bi bak istersen.
Philips Shp 1900 Kulaklık

-
Bu arada yeni farkettim sitede 18,76 ama ben 18 e aldım ;)
Bu arada alan dıger uyelerde memnunlar kulaklıktan.toplam 30 kısı yorumlamıs hepsıde olumlu sayılır. artı 4 yıldız almıs toplam :)
Karar senın hoca.
-
Sennheiser MX360 Alabilirsin..Fiyati hem senin istedigin aralikta olmasi lazim hem de kaliteli denebilir.
Ben kullaniyorum 1.5 yildir..Memnunum yani..
-
Sennheiser ürünleri kulaklıkta ve mikrofonda 1 numara olarak bilinir.
Tavsiye ederim. -
zfc bunu yazdı:
Sennheiser ürünleri kulaklıkta ve mikrofonda 1 numara olarak bilinir.
Tavsiye ederim.
-----------------------------yanlız fiyatlarıda o derece yuksek :S