Kulaklık İçin Öneri Gerekiyor!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek

Kafayı yicem nerden aldıysam şu mini kulaklık girişi mp3 playeri. Kulaklığı bozuldu bi taraftan ses gelmiyo. Bende kulaklık almak istiyorum fakat bi türlü uygun fiyatlı bulamadım. Ipodların kulaklıklarındaki mini giriş olcak fakat onlar çok pahalı. Hem kaliteli olsun hemde 20-25 ytl civarı bişeyler olsun istiyorum fakat bir türlü bulamadım. Bana bu konuda yardımcı olurmusunuz?

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
     SHE3600'ü öneririm philips'in gerçekten bu fiyata bulabileceğin en iyi kulaklıklardandır , ben creative zen mp3 player aldım yanındada bu kulaklığın fiyatında bi kulaklık çıktı çok kötüydü , şimdi bi philips aldım 16 milyon'a gerçekten harika, ama bunda gözüm kalmştı multi bass özelliği filan var cart curt ekstralarıda var  harika b alet 25 e alırsın herhalde ...

dont think twice its all right
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek

alcaksan sağlam bişi al uzun süre idare etsin,

sennheiser CX300 tasfiyemdir, aldım, kalite fiyat oranı en iyi kulaklık, çok taşaklı kulak içi kulaklık zaten fiyatı 70 küsür ytl cik :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek
    sennheiser çok pahalı ban göre. Herkes öneriyor fakat biraz aşar. Philips she3600 da malesef girişi uymuyor 3.5mm lik onun girişi. Benim istediğim daha küçük "mini" diye geçiyor.

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

hajım bak ben nt den aldım phlips 6 ytlye 2 yıl garantisi var sesi net veriyor yüksek vermior taş gibi kulaklık 6 kulaklık bozdum sonra bunu denedim mis gibi çalışyo

eer yok bu ucuz bunda bir bok vardır diosan teknosa da 29-30 melyon bişi phlipsin bi kulaklığı var kapakları da var renk deiştirebilyosun onu tavsiye ederim  

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek
    beyler 3.5mm lik girişten mini girişe çevirici varmıdır? Tam tersi var ama ben araştırdım baya bulamadım.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek
    cx 300 al mükemmel bir kulaklık

işte öyle
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

http://www.indragandi.com/Default.aspx

biraz tuzlu ama  

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

bende var da artık o kaldı mı ya 3.5 mm

ön ucu kalın arkadan micro kulaklık çıkışı var var o bende kayserideysen gel veriim walla bi s.me yaramıo bari sende işe yarasın 

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek
    indiragandidekini gördüm. Fakat o biraz büyük. Ben kulakiçi olanlardan istiyorum. Ayrıca jackıda 2.5mm lik olacak. Yada 3.5mm > 2.5mm çevirecek bi aparat gerekiyor.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    ben o kapakları renk renk olan'ı 16 ya aldım :D , ayrıca mini kulaklık nası oluyo aq , standart değilmi bunlar..

dont think twice its all right
Toplam Hit: 2226 Toplam Mesaj: 17