Kulaklık Mikrafonlarında Kullanılan Tel Veya Elastik Plastik
-
Merhaba arakadaşlar oyuncu kulaklıklarını bilirsiniz elastik mikrafon vardır yanında
bende bir kulaklık var bildiginiz telefon kulaklıgınının mikrafonu gibi yan tarafında kabloda mikrafon var
bende bir parça plastik alıp onu sesi en iyi alıcak şekilde konumlandırıcam bantla elastik zımbırtıyı sarıp.
bildiginiz kulaklık mikrafonlarındaki gibi olcak
ama o demir veya teli nalburda ne diye arıyıcaz bilen varmı nerde bulurum öyle kırılmıyıcak cokta yumsak olmayan tel
-
do_som bunu yazdı
Merhaba arakadaşlar oyuncu kulaklıklarını bilirsiniz elastik mikrafon vardır yanında
bende bir kulaklık var bildiginiz telefon kulaklıgınının mikrafonu gibi yan tarafında kabloda mikrafon var
bende bir parça plastik alıp onu sesi en iyi alıcak şekilde konumlandırıcam bantla elastik zımbırtıyı sarıp.
ama o demir veya teli nalburda ne diye arıyıcaz bilen varmı nerde bulurum öyle kırılmıyıcak cokta yumsak olmayan tel
Hocam ona en iyi çözüm tükenmez kalem içinde ki yay... onu mikrofon etrafina geçir
-
KasiRGamsi bunu yazdıdo_som bunu yazdı
Hocam ona en iyi çözüm tükenmez kalem içinde ki yay... onu mikrofon etrafina geçir
Aynen olabilirde farklı çözümlerde varsa yazarlarsa sevinirim müritler
-
up
-
up
-
Aliexpresse baktınmı?
-
SaviorAngel bunu yazdı
Aliexpresse baktınmı?
ne diye aratcagımı bilmiyorum hocam :D
-
do_som bunu yazdıSaviorAngel bunu yazdı
Aliexpresse baktınmı?
https://turkrock.com/konu/944/
Burda çorap falan demiş ama bi bak
-
SaviorAngel bunu yazdıdo_som bunu yazdıSaviorAngel bunu yazdı
Aliexpresse baktınmı?
https://turkrock.com/konu/944/
Burda çorap falan demiş ama bi bak
yok hocam bbu farklı birşey benim kulakgın mik i kablosunda ve ters dönük ses alan yeri telefon için tasarlanmıs kulaklık
ben bunun o kablo kısmına bir zımbırtı yapıcam agıza tam bakcak ve mik kısmı öne bakcak aslında plastik boru moru birşey yokmu amk bu işlerden anlıyan biri söylesin kesin nalburda var aradıgım sey de ne aradıgımızı bilmiyoruz o var: d
-
esnek metal boru diye aratırsan bişeyler çıkacağından eminim
çıkmasa bile yol gösterir
edit: bundan mı arıyosun
https://tr.aliexpress.com/item/2pieces-lot-black-dia-4mm-male-M4-screw-male-thread-L-200mm-metal-Flexible-conduit-metal/32821554543.html?spm=a2g10.10010108.1000016.1.13932faaX9ku7T&isOrigTitle=true
serhat8102 tarafından 11/Ağu/17 00:08 tarihinde düzenlenmiştir -
serhat8102 bunu yazdı
esnek metal boru diye aratırsan bişeyler çıkacağından eminim
çıkmasa bile yol gösterir
tamamdır bu çözüm olabilir :D teşekkürler
aynen hocam o tarz birşey biraz daha capı kücük olcak elsatik boru diye sorarım nalbura bakalım
do_som tarafından 11/Ağu/17 00:09 tarihinde düzenlenmiştir