Kulaklıkları Takın Ve Teknolojiyi Gorun!
-
Arkadaşlar Ellerinde güzel kulaklıkları olanlar aşağıda vereceğim adresteki ses kaydını şöyle arkalarına yaslanarak gözlerini kapayarak dinlesinler...
Virtual Barbershop
Ses kaydı teknolojisine yönelik bir ses kaydıdır, şaka vs. içermez...
NOT: Kulaklıksız dinlemenin neredeyse hiç bir esprisi yoktur.Acaip birşey ya, adamlar yapmış kardeşim.
Mutlaka ama mutlaka kulaklıkla dinleyin, kulaklık olmadan hiçbir anlamı yok! -
harika bişey. daha fazlasını içeren aynı konuyu epey önce ben açmıştım. bi bak istersen ona da. ilgini çeker.
-
şu anda kulaklık yok eve gidince dinlerim
-
http://www.tahribat.com/Forum-3-Boyutlu-Ses-Dinlemeye-Ne-Dersiniz-Muridler-61629/
-
ses yanımda sanki, bi ara kafamı dönüp arkama baktım :D
o poşeti kulağıma getirip bıraktığında, sanki kulağımı poşetle kapatmış gibi oldu
-
3 sene onde dınlemiştim hocam :) şimdinin teknolojisi değil yani.
-
harbiden süper arkadaş ne kaa süper şeyler ya adamlar yapıyo abi bunu kulaklık takıp sinemada izliceksin
-
Eroin,alkol,orgazm etkisi yaratan bu tarz sesler var.Elinde onlardan olan var mı o seslerin hakkında da baya güzel şeyler duydum
-
Harbiden çok manyak.. arkamda biri mi var 8-) anam arkamdan biri poşet gecirdi kafama :)))
-
OveRTaX bunu yazdı:
-----------------------------Eroin,alkol,orgazm etkisi yaratan bu tarz sesler var.Elinde onlardan olan var mı o seslerin hakkında da baya güzel şeyler duydum
-----------------------------
I-doser.. forumu arastır, verildi daha önce.. -
bunun mp3 formati varmi?