Kulaklıktan CD-Rom‘ Daki CD Nin Okunma Sesini Duyuyorum..
-
ucenmi bunu yazdı:
-----------------------------DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------sana okuma sesi gibi geliyor ama bence topraklama yada kaçak gibi bir nedeni var,
-----------------------------hocam ne alakası var allasen ya.. cdyi çıkartıyorum ses kesiliyor cdyi takıyorum cdromun üzerinde yanan ışığa göre sesler çıkartıyor ritmik olarak. hatta nerdeyse işlemcinin yaptığı işlermlerin bile sesini duyuyorum. kasanın cpu ışığı yanıp sönüyo onun ritmine göre sesler qeliyor kulaklıktan.. ne iş acaba yaw :D
edit: şuan mausu oynatıyorum hareket ettirince masaya sürtermiş gibi ses qeliyor kulaklıktan. mausun hareketlerine göre sürtünme sesleri qeliyor kulaklıktan..
Mesaj 2 Agustos 2012 (Persembe) Saat: 05:23'da DrKeworks tarafından düzenlendi.
-----------------------------sen o kasayı duvara daya yan komşuyu dinlersin :D
büyük ihtimal kasadaki bir kaçaktan kaynaklanıyor ses
-----------------------------evet büyük ihtimal hocam.. hiç unutmam elimde bozuk bir kulaklık vardı, müzik açıyorum ses var konuşma yok sadece müzik sesi var :D:D kendi kendime dedim millet müziği sesten ayırmak için götünü yırtıyor bizde sesi müzikle dinlemek için kulaklık alıyoruz :D
-
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------ucenmi bunu yazdı:
-----------------------------sana okuma sesi gibi geliyor ama bence topraklama yada kaçak gibi bir nedeni var,
-----------------------------hocam ne alakası var allasen ya.. cdyi çıkartıyorum ses kesiliyor cdyi takıyorum cdromun üzerinde yanan ışığa göre sesler çıkartıyor ritmik olarak. hatta nerdeyse işlemcinin yaptığı işlermlerin bile sesini duyuyorum. kasanın cpu ışığı yanıp sönüyo onun ritmine göre sesler qeliyor kulaklıktan.. ne iş acaba yaw :D
edit: şuan mausu oynatıyorum hareket ettirince masaya sürtermiş gibi ses qeliyor kulaklıktan. mausun hareketlerine göre sürtünme sesleri qeliyor kulaklıktan..
-----------------------------evet büyük ihtimal hocam.. hiç unutmam elimde bozuk bir kulaklık vardı, müzik açıyorum ses var konuşma yok sadece müzik sesi var :D:D kendi kendime dedim millet müziği sesten ayırmak için götünü yırtıyor bizde sesi müzikle dinlemek için kulaklık alıyoruz :D
-----------------------------sende birazda bedevi şansı var gibi :D
-
ucenmi bunu yazdı:
-----------------------------ucenmi bunu yazdı:
-----------------------------
evet büyük ihtimal hocam.. hiç unutmam elimde bozuk bir kulaklık vardı, müzik açıyorum ses var konuşma yok sadece müzik sesi var :D:D kendi kendime dedim millet müziği sesten ayırmak için götünü yırtıyor bizde sesi müzikle dinlemek için kulaklık alıyoruz :D
sende birazda bedevi şansı var gibi :D
:D
-
oksitlenmeden dolayı kulaklık veya hoperlör takılıiken yapar bu olayı
imkanın varsa anakartı tiner ile temizle büyük ihtimal toz ve nem bireşince kıssa devre yapıyordur
-
zalimadam bunu yazdı:
-----------------------------oksitlenmeden dolayı kulaklık veya hoperlör takılıiken yapar bu olayı
imkanın varsa anakartı tiner ile temizle büyük ihtimal toz ve nem bireşince kıssa devre yapıyordur
mantıklı (+1)