Kulaklıktan Ses Az Geliyor
-
philips kulaklık aldım. kasanın arkasında 6 tane giriş yeri var hoparler kulaklık vs vs. kimisi bas kimisi tiz. tam net yok.
ses sound effect menager ayarlarına baktım ordan yapamadım. kulaklığı taktığımda realtek AC diye simge bile çıkmadı.
ses azaltma çoğaltmada yok kulaklıkta. donımlık bir cd verseler bari olurdu belki :) ses ayarlarına baktım ordanda olmadı.
nereden ayarlanıyor sesin çok çıkması lütfen yardım:(
-
kardeş onbord kullanıyorsan pek fazla birşey bekleme ama ana kartının ses programını oyna
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
kardeş onbord kullanıyorsan pek fazla birşey bekleme ama ana kartının ses programını oyna
-----------------------------oynama yeri nerden pek bilgim yok :( kulaklarımı sağır edecek kadar çıkmalı.
-
sesi açmayı denedin mi?
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------oynama yeri nerden pek bilgim yok :( kulaklarımı sağır edecek kadar çıkmalı.
sağır edecek kadar çıkmasını istiyorsan ozaman en iyisinden bi ses kartı alacaksın çok yüksek sesle küzik dinlemek ilerde ağır duymaya yol açıyor. radyolarda kullanılan kullaklıklar var ismini unuttum deri tuzludur ama basla birlikte kulağında oynar :) eğer ben ses kartı almam diyorsan dediğim gibi ana kartın ses programını kurcala asuslarda var bası bi yükseltiyorum sanki binaya çivi çakıyolar :) 2+1 le birde 5+1 olsa ohooo :)) -
o nasıl başlık yaw yardın beni:)mevzuya dönersek ayrı bir ses kartın yoksa nırım anakarta bağlı onboard
40 50 milyona creativenin deli ses katları war 7+1 onlardan taktır bide öylr bak
-
bende technics kulaklık kullaniyorum o sorun sagdece anakartin kulaklığı görmesiyle alakalidir kulaklığı taktığında örneğin asus anakartlarda direk olarak görür ve kulaklığın ayarlarini yapar Gigabyte anakartlarda ise hoparlör kulaklık vs değiştirdin de değişikliği algılar ve sana ne taktın diye sorar sende seçersin kulaklığı seçtiğinde sesi arttırır ancak bu sadece kulaklıkta olur yani sesi arttirip hoparlör için uygulayamassin bide yeni nesil anakartlarda normal ses ayarlarinin dışında ses ayari bulunur
anakartin ne marka bilmiyorum ama kendimin kine göre göstericem

-
valla bilmiyorum yahu. ingilizce olmuyor değişmiyor. kulaklığı bere üstüne koyunca iyi geliyor. böyle idare edecez :/
edit: GİGABYTE anakart. kulaklığı taktığmda uyarı çıkmıyor sorun bu.
-

speaker yaptım hepsini ama yine olmuyor ses yine az:( daha çok çıkması için ne yapmalı.
-
resimde manuel nasil değiştirebileceğini gösterdim tüm anakartlarda aynı yöntemle değişir.
-
hoca eğer kulaklığı yeni aldıysan...Burn İn'e tabi tutmalısın tabi bu olay genelde markaya göre değişiyor..benimde pc için kulladığım kulaklık philips shp2000 ilk aldığımda bombokdu hiç bir randuman alamıyordum zamanla ses açıldı...bende bunu burn in e bağladım kendimce ...burn in'i de biraz açmak gerekirse...yeni alınan kulaklık,motor,ve dişli sistemleri ile çalışan materyallerin zamanla performanslarının dahada artırması olayıdır...ilk alındıklarında performanslarının sadece bi kısmını gösterirler bilinçli kullanıcılar özellikle kulaklıklarını yeni aldıkları an..3 4 gün çalışır halde tutarlar...bende sennheiser kulaklık aldım mp3 player'ım için devamlı çalışır vaziyette tuttum ve performans farkı gerçekten farkedilebilir seviyede...zamanla senin kulaklığınında performansı artacaktır..philipsden kulaklarını sağır edecek kadar bir perf. bekleme ama daha iyi olacaktır..ve shp serisi özellikle ... çook uzun ömürlüdür pc için aldığım en iyi kulaklık diyebilirim..diğerleri 3 4 aydan fazla gitmiyordu 1 yıldan fazla oluyor kullanıyorum ve harika..