Külçe Bakır
-
Merhabalar, altın gümüş uçtu gitti uzun vadeli fiziksel bakır almak istiyorum külçe şeklinde saf bulabileceğim
Yer varmıdır?
-
r10da biri satıyordu az önce...
-
Hocam 250 bin liralık bakır alsak asagi yukari 500 kilo yapar nakliyesiydi saklamasiydi filan zor olmaz mı en kolay oksitlenen madenlerden biri diye biliyorum.
-
korkarabatak bunu yazdı
Hocam 250 bin liralık bakır alsak asagi yukari 500 kilo yapar nakliyesiydi saklamasiydi filan zor olmaz mı en kolay oksitlenen madenlerden biri diye biliyorum.
Reis, o kadar alamam; onu da geçtim. Çok uzun vadeli tutacağım. Hava ile temasını kesecek şekilde istif yapabileceğim bir ortamım hazır.
Oksit başlarsa da çok fazla zayiat olmaz zımparadan sonra toparlanır.
AslanAmca tarafından 28/Oca/26 15:04 tarihinde düzenlenmiştir -
AslanAmca bunu yazdıkorkarabatak bunu yazdı
Reis, o kadar alamam; onu da geçtim. Çok uzun vadeli tutacağım. Hava ile temasını kesecek şekilde istif yapabileceğim bir ortamım hazır.
Oksit başlarsa da çok fazla zayiat olmaz zımparadan sonra toparlanır.hedef nedir hocam, x10 falan mı düşünüyorsun?
-
Ben bu konuda FOMO'nun başladığı kanaatindeyim. Altının da 8.000 tl civarlarından döneceğini düşünüyorum. Herkes gerginlik haberi üzerine saldırdı ama borsada ilk şartı unutmamak lazım;
Beklenti alınır, haber satılır.
-
Bakır oksitlenirse temizlemek kolay. Bir leğene sirkeli su ve bolca tuz koyup bakırı içine atın kendine kendine tertemiz olur. Tabi bu esnada sirke kokusundan burnunuz kırılır orası ayrı.
-
Bakır nasıl alınır bilemedim.
Levha olarak bulma şansın daha yüksek .
Tabi dikkat et , adamlar kabloyu aleminyumdan yapıyor, güvenilir yerden almak lazım.
-
LynXMaSTeR bunu yazdıAslanAmca bunu yazdıkorkarabatak bunu yazdı
Oksit başlarsa da çok fazla zayiat olmaz zımparadan sonra toparlanır.hedef nedir hocam, x10 falan mı düşünüyorsun?
Hocam biraz araştırma yaptım, zamanında gümüş alımını yaptım kazandırdı fazlasıyla . Teknoloji için kulllanılan ham maddeleri topluyorum açıkcası cebime uyanı, şu çok ucuz ve fiyatlanmadı gibi geldi . herhangi bir bilimsel açıklamam yada tezim yok sadece 5 +yıl sonra şuanki gümüş seviyelerinde olacağını düşünüyorum
-
qoqo bunu yazdı
Ben bu konuda FOMO'nun başladığı kanaatindeyim. Altının da 8.000 tl civarlarından döneceğini düşünüyorum. Herkes gerginlik haberi üzerine saldırdı ama borsada ilk şartı unutmamak lazım;
Beklenti alınır, haber satılır.
Hocam doğru diyorsun da bireysel yatirimcilarin dışında bütün merkez bankalari ve yine büyük bankalar hep alıcı konumunda.
Trump surekli doları düşürmeye çalışıyor açıklamalarıyla fed'i bile etkisizleştiriyor.
Küresel anlamda hem sıcak savas hemde ticaret savaşlarının sönümlenecegine dair de bi ışık yok.
Bütün ülkelerde sağ liderler yükselişte.
Altın bu güvensizlik ortaminda geri çekilse bile bu çekiliş nihai olur mu sence.
Ben altına hücumu borsa kafasıyla düşünemiyorum. Kuresel anlamda altına hücum sistem tıkanması da olabilir rezerv para birimine olan güvensizlikte olabilir.
Butun ülkeler kendi ödeme sistemini gelistirme peşine düşmüş iken altında bir geri çekilme olursa peşinden daha büyük hücum da gelebilir.
-
Kuantum bilgisayarlar ve yapay zeka coin birikimlerini riskli kılıyor. Rezerv para altına döndü altının gerçek değerine ulaşması 5 yıl sürecek, 3 senenin sonunda yavaşlar 4 sene daha da yavaşlar 5. Sene raya oturur. 3 gibi başladı 6 oldu 7 den 15 15 den 30 30 dan 60 diye gider... Ucuza ev almak için iyi bir fırsat...