Kullananlardan Win 7 Hakkındaki Görüşleri
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------Hızlı başlar felan var.ama bu masa üstünü göster olayının sağa dayalı olması acayip kasıyo benide..hala hiç ısınamadım 7 ye.
ama tabiki yeni bi sistem zamanla uyum göstericez..devam edelim bakalım kurcuklamaya
-----------------------------Hızlı başlat yok. Oraya simge sürükleyip koyunca hızlı başlat olmuyor orası. Eski windows'larda hızlı başlattaki bir simgeye tıkladığında simge gidip yerine hızlı başlatın sağına gelmesi gereken pencereyi aşağı indirme zımbırtısı mı geliyordu. Oradan programı açınca programın simgesi gidiyor, sağdaki simgeler de sağa doğru kayıyor. Program kurarken de hızlı başlata ekle seçeneği ile kur bak hiçbir yere eklenmeyecek. Kendin yeni araç çubuğu açıp %appdata%\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch yolunu gösterirsen hızlı başlatı eklemiş olursun. Ekledikten sonra sağ tıklayarak görünüm ayarlarıyla biraz oynaman gerek. Bunu yaptıktan sonra hızlı başlata ekle seçeneği ile kurduğun programların da eklenmesi lazım.
-----------------------------%appdata%\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch ---> şimdilik bu yolu felan kullanıyorum eskiye yönelik olan
Dediğim gibi yeni bi işletim sistemi.Herşey eskisi gibi olsa yeni işletim sistemi çıkartmanın esprisi kalmazdı.
Bi şekilde bunada alışıcaz ne kadar şimdi eksik bi yön gibi gelsede,daha ısınamasamda yeni bişiler olması güzel.
-
kafa karıştırıcı bir gui, zavallı bir media player ( şimdi çalınıyor yok ). Klasik klasörleri artık hiç göremiyoruz ( bilgisayarım falan masaüstünde bulunmuyor artık) , Oyunlarda FPS yavaşlaması söz konusu, yetersiz driver desteği.
bende 4gb ram var, onun için performans açısından herhangi bir fark göremedim vista home pre den. galiba sileceğim