Kullandığım Android Uygulamalarım
-
QR BARCODE SCANNER

Adından da anladığınız gibi qr barkodlarını okutmaya yarayan program
3D DİGİTAL WEATHER CLOCK

3 boyutlu güzel bir hava durumu widgeti. Daha yanlış tahmin ettiğine denk gelmedim
DOLPHİN BROWSER

Dolphin browser androidde kullandığım en iyi hızlı ve stabil tek tarayıcı diyebilirim.
Galaxy S3 DANDELLİON LWP

Telefonunuzda galaxy s3'ün hareketli duvar kağıdını kullanmak istiyorsanız bundan başka uygulamaya yönelmemek lazım. Birebir yapılmış ve şarjı büyük ölçüde etkilemiyor.EVERNOTE

Ben unutkan herifin tekiyimdir. Bu program sayesinde toparlıyorum kendimi. Herşeyinizi kayıt edebilir ve istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.
UYKUSUZ

Uykusuz dergisinden derlenen , düzenli olarak güncelenen karikatürler. Karikatür seviyorsanız kesinlikle kullanmalısınız.
Holo Launcher

Telefonunuza İCS görünümü veren ve cihazı hiç zorlamayan başarılı bir başlatıcı uygulama.
Paylaştığım tüm uygulamalar Turkcell T11 ve Turkcell T20 cihazlarında denenmiştir.
-
Viber tarzı programlar kullanan arkadaşlarımızın hemen onları kaldırıp skype kurmalarını öneriyorum. Ses iletiminde çok başarılı ve kesilme olmuyor. Ayrıca viberde olan karşıdaki kişi online olmasa bile çalıyormuş gibi görünüp çalmama durumu bunda yok. Yani karşı taraf internete bağlı değilse bunu size söylüyor sizde mal gibi boşuna arayıp durmuyorsunuz.
PAPER CAMERA

Fotoğraflarınıza çok hoş efektler ve filtreler uygulayan eğlenceli bir uygulama
video link
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_Aw6jEVnE2o
ANGRY BİRDS STAR WARS

Angry birds serisinin son oyunu . Anlatmaya gerek yok herhalde.
Doubletwist

Kaliteli bir müzik player. Sanırım birde radyosu var ama ben kullanmıyorum.
ZILGIT

Çok eğlenceli bir uygulama , zılgıt çekip sağa sola ateş edebiliyorsunuz.

Rootlu cihazlar için sistem dosyalarına erişebilme , kopyalama yapıştırma işlemleri yapabilen bir uygulama
Huerfanos tarafından 08/Nis/13 14:01 tarihinde düzenlenmiştir -
hola launcher güzele benziyor.
ICS icin en iyisi bu mudur ?
bir de bu app şarjın ömrünü ne kadar kısaltıyor?
-
SyspioniC bunu yazdı
hola launcher güzele benziyor.
ICS icin en iyisi bu mudur ?
bir de bu app şarjın ömrünü ne kadar kısaltıyor?
Hocam benim için en iyisi budur.
Şarj ömrünü etkilemiyor desem yalan olmaz.
-
Konu güncel. İkinci posta 3 adet uygulama daha eklendi.
-
Go Locker diye bi program var tavsiye ederim.Kilit ekranını kafanıza göre seçebiliyorsunuz.
-
Güzel programlar teşekkürler.Konusu gelmişken İpwebcam benzeri başka program var mı ?
-
Tune In Radio
-
şöyle artistik şeyler var mı?
canlı arkaplanlarda olabilir?
yandexin shelli gibi ama bende htc desire c var o biraz kasıyor -
Bütün launcherları denedim en kullanılabilir olanı NEMUS LAUNCHERdır.Kesinllikle öneririm.
File manager -Dosya kontrol programı
Shazam
Tango
Wikipedia
Google translate
Advanced task killer-arka planda çalışır açık olan uygulamaları kaldırır.ayar yapmak gerek .sorabilirsniz.
Pocket
Zedge
Cam scanner -
Güncel , yenileri eklendi.