Kullandigini En İyi Parfüm Hangisi?
-
tütün kolonyası
-
alli bunu yazdı:
-----------------------------
jayde bunu yazdı:
calvin klein eternty- lacoste challenge- givency
bu arada www.strawberrynet.com yutdışından çok ucuz parfüm gönderiyolar ben aldım memnunum şahsen
hocam siteden baktım c.klein eternty 100ml 62 tl fiyat karşılaştırma sitesinden baktım aynı ürün 50 ml si 100tl-160 tl arası . bi yamuk olmasınhttp://www.ucuzu.com/parfum-c3262/calvin-klein/eternity-for-men-p819135/
walla 1 hafta önce geldi benim ürün.şişesi kokusu kalıcılığı %100 orjinal.arkadaşlarıma öneriyorum şimdi çok memnun kaldım.aslında ordaki fiyat normal bizde tekin acar ykm kendi kar komisyonun yanısıra ülkedeki yüksek vergiden dolayı fiyatlar uçuyor
-
kırmızı lacoste gerçekten 10 numara..
-
Ben Jagler Kullanıyomda Millet baya lüks takılıyor bende çıtayı yükseltecem :D iştahlandım ....
-
Hugo boss ama daha güzel kokulu kalıcı bişi arıorum müritlerin önerilerini bekliyorum ( su 1 millionu denemek lazım baya kişi övüyo)
-
lacoste ........
-
kırmızı lacoste'lar ile 1 million ların fiyatlarını 150 ve 110 lira gibi birşey gördüm.doldurmaları ne kadar oluyo?
-
nickneyime bunu yazdı:
kırmızı lacoste'lar ile 1 million ların fiyatlarını 150 ve 110 lira gibi birşey gördüm.doldurmaları ne kadar oluyo?
-----------------------------Aynen bende bunu sorcaktım paco rabanne 1 million Ne kadar doldurması ?
-
Arko Traş kolansayı kullanıyorum parfüm yerine çok güzel kokuyor günboyuda kokusu tamamen kaybolmuyor.
-
Amor Amor