Kullandıgınız Android Uygulamalar Neler
-
hangilerini kullanıyorsunuz adları ve ne işe yaradıklarınıda yazarsanız iyi olur telefonla klimayı açıp kapatıyorlar falan.
asıl sorum ;
telefonuna bi uygulama yüklesek görünür olup olmaması önemli değil ama şifre koruması olmalı işlem kaydını saklasın gelen giden arama ve sms kayıtlarını tutsun
-
call recorder&dropbox favorimdir.
-
geçenki android uygulamaları adlı konuda call recorder programı iyi çalışıyordu bu günlerde lisans geçersiz diyor.
call reecorder iyidi
touch pal x klavye uygulaması iyi
QR droid iş görüyor
enpara cep uygulamasını sürekli kullanırım
dr web antivirüs var koruyacağından değil ama piskolojik olarak sürekli çalışıyor :D
onun dışında extreme bir uygulama yok burada paylaşılırsa yükleriz
-
moonreader
airdroid
zedge
teslaLED
smsBlocker
Twitch
Wallbaseoyun olarak
Osu!
SpeedX 3D
Quadropus -
Zedge - duvar kagidi ve zil sesi icin super otesi
Tapatalk -- forumlar icin
Shazam -- calan muzikleri bulmak icin
Tango -- arama falan
Livescore -- mac takip
Smart tools -- indirimde aldim geyik baya
Camera zoom fx - foto falan
-
call recorder şifreleme olayı yok kayıtlar silinebiliyor
-
bu uygulamaları yüklüyoruz ama bunlar ne kadar güvenli bir sürü yere erişim izni istiyorlar..uygulamaları yükledikten sonra izin verdiğimiz erişimlerini engelleyebilirmyiz, engellersek uygulama sorunsuz çalışırmı?
-
WhatsApp, Avast mobile, Moon Phase, X-plore, Office Suite, Moon Reader, Shazam, Yazar Gündemi, Keep, Instant Heart Rate, MX Player, Tuneln Radio, Sygic GPS, Barometre, PitchLab, Daily VOA, TubeMate, Master, RealCalc, Free Eng-Tur Dic.
Chess Free, Temple Run OZ, Deer Hunter, Trial Xtreme 3
-
eXeLanS bunu yazdı
bu uygulamaları yüklüyoruz ama bunlar ne kadar güvenli bir sürü yere erişim izni istiyorlar..uygulamaları yükledikten sonra izin verdiğimiz erişimlerini engelleyebilirmyiz, engellersek uygulama sorunsuz çalışırmı?
laanet tango numaralarımın hepsini havuza aktarmak istedi yok dedim 50 defa aktaracam diye ısrar edince sildim gitti
birde mesajlarımı kendi açıp bakıyor terbiyesiz herşeye burnunu sokuyor
bende clean master ile kökünü kazıdım söktüm attım şarampoldan aşşağı yuvarladım
-
zalimadam bunu yazdıeXeLanS bunu yazdı
laanet tango numaralarımın hepsini havuza aktarmak istedi yok dedim 50 defa aktaracam diye ısrar edince sildim gitti
birde mesajlarımı kendi açıp bakıyor terbiyesiz herşeye burnunu sokuyor
bende clean master ile kökünü kazıdım söktüm attım şarampoldan aşşağı yuvarladım
geçende şu haberi okumuştum
http://www.chip.com.tr/haber/angry-birds-bile-abd-casusu-cikti_45082.html
-
Sıralıyım hemen :D
Messenger : Facebook un messenger uygulaması
Whatsapp : Malum mesajlaşma için
Facebook
Foursquare : yer bildirimi için (sosyal pylaşım, kullandığıma değilde var :D )
Twitter : yine sosyal medya, takipi kullanım vs
ınstagram : sosyal foto paylaşım
vine : sosyal video paylaşım, 7 snlik
*sosyal uygulamalar genelde takip amaçlı :D
outlook.com : hotmail maillleri için
sahibinden : arada ilanlara bakmak için lazım oluyor
domino's : Dominos bu uygulama için baya emek harcamış, piiza sipariş ettiğinizde hamurun yapılmasından pişirilmesinden yolda olmasına kadar her şeyi gösteriyor. Güzel
mobiett : İstanbul için otobüs hatları için, iett nin yaptığı bi uygulama, otobüs geliş zamanları gösteriyor, güzelde çalışıyor
mekanist : Pek kullanmam ama istanbuldaki mekanları gösterir, nasıl mekanlar var diye
yemeksepeti : Malum dışardan yemekler için
işcep : İş bankasının cep uygulaması
yapıkredi : Yapıkredi uygulaması, sağlam uygulama yapmılar faturalar için falan iyi oluyor tek tuşla ödeyebiliyorsunuz
pixlr express : Fotoğraf düzenleme amaçlı
cam scanner : Kamera ile dosya scan etmek için, pek işe yaradığını söyleyemem, acil durumları kurtarmak için kullanılabilir
eset mobile security : Antivirüs
airdroid : Dosya yöneticisi, bilgisayarla telefon bağlantısı aracı, Kesinlikle TAVSİYE EDİLİR
viber : Netten konuşma amaçlı
trafi türkiye : Bu benim yapmak istediğim projeyle eşleşen bi uygulama. İstanbul, ankara ve izmir için yapmışlar. Daha geliştirilmesi gerekli tabi.
simple unrar : sıkıştırılmış dosyaları açmak için, winrar tarzı
Oyun Olarak : Plants vs Zombies 2, Fruit Ninja, Candy Crush, Subway Surf, Worms World Party 2, Pool Billardo ve Ruzzle var :)