Kullandığınız En Hızlı Dns Ayarları Hangisi Beyler ?
-
4.2.2.2
-
4eye bunu yazdı:
-----------------------------
frknkc bunu yazdı:
208.67.220.220
208.67.222.222
Ben memnunum tavsiyem.
Aynen.
----------------------------- -
208.67.222.222
208.67.220.220
dns nin hızlısı yavaşı olmaz proxy deilbu , yani olurda download hızınıza etkisi sayfanın açılışına etkisi olmaz
-
PanxeR bunu yazdı:
208.67.222.222
208.67.220.220
dns nin hızlısı yavaşı olmaz proxy deilbu , yani olurda download hızınıza etkisi sayfanın açılışına etkisi olmaz
-----------------------------aslında olur şöyle ki adresle köprüdür önce araması sonra yönlendirmesi gerekir... ama dns serverlarının güncellenmesi önemlidir mesela dns kullanmadan bağlandığın bi servera dns kullanarak bağlanamama ihtimalin var. Bu da o adresin dns database'inde olup olmamasıyla bağlantılı. Ben de opendns kullanıyorum. İyidir tavsiye ederim.
-
PanxeR bunu yazdı:
208.67.222.222
208.67.220.220
Dns in hızlısı yavaşı olmaz mı? :)
Dns isim çözümlemesi yapamadığında,yada cevap vermediğinde, sen expolerer satırına girdiğin domainin nasıl çağrılacağını hayal ediyorsun?
Dns'in download hızına da etkisi olur sayfa açılış hızına da.
Dns ile ilgili oturup döküman yazdık.
Bir okusanız diyorum..
-
8mm bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------208.67.222.222
208.67.220.220
Dns in hızlısı yavaşı olmaz mı? :)
Dns isim çözümlemesi yapamadığında,yada cevap vermediğinde, sen expolerer satırına girdiğin domainin nasıl çağrılacağını hayal ediyorsun?
Dns'in download hızına da etkisi olur sayfa açılış hızına da.
Dns ile ilgili oturup döküman yazdık.
Bir okusanız diyorum..
8mm sen ne kullanıyorsun hocam ? -
Kendi dns serverım var hocam.
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
Ben 4.2.2.4
4.2.2.2 Kullanıyorum Akşamları 260-300 /KB ile indiriyo :S Daha Hızlısı Varmı ?
-----------------------------kaç mbit internet oldugunu yazmamışsın.
-
Sscheme bunu yazdı:
DNS'in indirme hızına bir etkisi YOKTUR. Sadece girdiğiniz adresin ip ye dönüştürülmesini sağlar.
-----------------------------sennle aynı kanıdayım... bide bazı arkadaşlarımız kardeşlerimiz anlasa bunu :))) ( bknz kefilim olan Amd-x ) :D
-
8mm DNS in download hızına -ilk anda adresi çözmekten başka- nasıl bir etkisi var, söylermisin?