Virüs - Trojan - Keylogger - BotNet
Kullandığınız Güvenlik Programları Nelerdir, Nasıl Önlemler Alıyorsunuz?
Kullandığınız Güvenlik Programları Nelerdir, Nasıl Önlemler Alıyorsunuz?
-
DNSCrypt, Zemana
-
2010 yılından beri avast kullanıyorum , laptop aldığım zamanlar norton 360 verdiler 1 yıl onu kullandım lisans bitince tekrar avast'a devam . bunları yazarken sönmez reyiz geldi aklıma :d
-
Cia bir sürü virüs programına casus yerleştirmişti,
-
Korsan oyunlar ve programlar kullanıyorsan sana anti fayda etmez kanımca. Ben win 10 üzerindeki defneder ile devam ediyorum.
-
Security Essential ile USB Disc Security kullanıyorum... 3.5 yıldır Format atmadım. Sistem ilk günkü gibi. İnanmayabilirsiniz ama doğru.
Haa birde Sistem bakımını CcCleaner ve Your Uninstaller Kullanarak yaparım. Reg defterim daima düzenlidir.
3.5 yıldır hapisteydin derseniz, Ben Pc yi hoyrat kullanmam kardeşimde kullanmaz, ama Bana nazaran kötü kullanır diyebilirim, Sistem ona 3.5 yıl Bu şekilde dayandı.
ShockMan tarafından 14/Mar/17 22:59 tarihinde düzenlenmiştir -
Ben hicbirsey kullanmiyorum. Hatta security essentialsi bile sutluyorum. Doshalari clouda attimmi gerisi cozulur
-
Adblock
-
sadece win defender yeterli duruyor
-
Genelde sadece FOSS uygulamaları kullanmaya çalışıyorum. Çoğu zaman sourceforge ve github'da issues kısmına bakıyorum. Kullanmam gereken bir şey olduğunda resmi sitesinden indiriyorum. İnternetten indirdiğim dosyaları boyutuna göre virustotal ve clamav ile taratıyorum. Makinelerde sadece zemana yüklü. Kullandığım 5 bilgisayardan 2'sinde Windows server, birinde 7, diğerlerinde Debian var. Autorun kapalı. 2011 yılından bu yana -bildiğim kadarıyla- hiçbir zararlı ile muhatap olmadım.
-
Hic kullanmiyorum zararli icergi az cok ayikliyabiliyorum en kotu ihtimal format atarim ama tabi güvenlik içim linux
güvenlik önlemleri hangi antivirüs programı? virüsten nasıl kurtulurum telefon için antivirüs