Kullanıcı Hesapları İle İlgili Bir Sorun...
-
Windows Xp işletim sistemli bilgisayarımda, adminstatör hesabımdan başka 3 ayrı kullnıcı hesabı açmıştım. Ertesi gün kontrol ettiğimde 3 hesapta değişiklik olmayıp açtığım şekilde durduğunu, fakat adminstatör hesabının kutucuğunun oturum açma ekranından kaybolduğunu gördüm. Adminstatör hesabına nsıl girebilirim? (içinde bana lazım olacak dosyalar vardı.)
-
açılışta hesaplar ekranı geldiğinde ctrl+alt+del yap k. adı administrator yaz veya yeni açtığın hesaplar yönetici tipiyse documents and settingsten kullanıcı adlarını bulup gir içlerine.
-
güvenli kipte başlattığında administrator çıkıyordu galiba
-
denedim hocam olmuyor.
-
Bilgisayarım > Sağ Tıkla Yönet > Sistem Araçları > Yerel Kullanıcılar ve Gruplar > Users > Administrator çift tıkla > Hesap devre dışı > Tık yoksa işaratle...
edit: tik varsa diğer hesapların Tıklarını kaldır bilgisyarı yeniden başlat administratorden başlar bilgisayar..
-
ctrl alt del, 2 kere bas olmalı.
-
giriş için degil ama , böyle durumlarda ( dosyalarınıza erişemediğinizde windows çöktüyse vb. ) live linux cd ile dosyarlnı istediniz gibi alıp kopyalayabilirsiniz :)
-
ya bi türlü yapamadım arkadaş..
-
bi yardımcı olun ya, valla deliricem şimdi.
-
Bi de başlat çalıştır cmd yazıp girdikten sonra net user administrator active/:yes yazıp tekrar başlat bakalım..
-
misterio_junior bunu yazdı:
-----------------------------Bi de başlat çalıştır cmd yazıp girdikten sonra net user administrator active/:yes yazıp tekrar başlat bakalım..
-----------------------------oolmadı hocam valla, acaba şu an girdiğim hesap dahil olmak üzere bütün hesapları silsem, açılışta administator hesabı geri gelir mi?????