Kullanılmamış PSP Slim 2004 - Kırılabilir (70 + 1 Oyun Hediye)
-
Evet sayın müridler,
Yaklaşık 1 yıl önce ElectroWorld'de aldığım PSP Slim & Lite 2004 bozulmuştu. Ardından garatiye verdim. 16 Ocak 2010 tarihinde PSP'yi almayı gittiğimde eskisinin bozulduğunu söylediler ve yeni bir PSP verdiler. Cihaz kesinlikle kullanılmamıştır. Ayrıntıları aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz;
http://www.sahibinden.com/sifir_psp_slim_2004_-_kirilabilir_1_orjinal_oyun_usb_kablosu_-09WQQaXQQ20558191WQQpXQQdisplayitem
Not: Sahibinden.com da İstanbul'da elden teslim edilecektir yazıyor fakat TBT üyelerine kargoyla yollanır. Ayrıca TBT müridlerine özel 10 TL indirim :D yani 270 TL...
-
ben bi düşüneyim hoca:D
-
man_of_angel bunu yazdı:
-----------------------------
ben bi düşüneyim hoca:D
-----------------------------Tamam bekliyorum =)
Not: 1. mesajımda belirtmemişim, sahibinden.com da cihazın fotoğraflarını bulabilirsiniz.
-
hafıza kartı mevcut mu ?
-
man_of_angel bunu yazdı:
hafıza kartı mevcut mu ?
-----------------------------Hocam hafıza kartı var ama 512lik, çok düşük diye yazmaya gerek duymadım :/
-
Düzenleme: Cihazın 10 ay garanti süresi kalmıştır. Cihazın yanında garanti belgesini de veriyorum. Herhangi bir sorun olduğunda istediğiniz ElectroWorld'e gidip ürünü değiştirebilirsiniz...
-
önumuzdekı ay bı aksılık olmazzsa almayı pılanlıyorum ama bana 3000 lazım psp 3000 satmayı dusunen varsa uygun fıyata konusa bılırız
-
fox89hakan bunu yazdı:
önumuzdekı ay bı aksılık olmazzsa almayı pılanlıyorum ama bana 3000 lazım psp 3000 satmayı dusunen varsa uygun fıyata konusa bılırız
-----------------------------3000 değil benimki ama niye 3000 arıyorsun ? Yani 3000 ile 2000 arasında anakarttan başka ne farklılık var ? Bendeki zaten 2004 sürümünün son anakartı...
-
yeni nesıl oyunlarda farklılık oluyor bazı oyunları 2000 calıstırmıyo olarak bılıyorum
gecen hafta kırılmasaydı 200 alıcaktım ama kırıldıgı ıcın 3000 almak daha mantıklı gelıyor
-
fox89hakan bunu yazdı:
yeni nesıl oyunlarda farklılık oluyor bazı oyunları 2000 calıstırmıyo olarak bılıyorum
gecen hafta kırılmasaydı 200 alıcaktım ama kırıldıgı ıcın 3000 almak daha mantıklı gelıyor
-----------------------------Öyle bir şey ilk defa senden duydum :) Doğruluğunu bilmiyorum ama sanmam öyle bir şey olacağını :/ Sen nerden duydun ?
-
formlardan bırınde okudum ama hatırlamıyorum hangısınde okudugumu