Kullanışlı Portal Önerilerini Bekliyorum Arkadaşlar
-
Arkadaşlar aslında başlıkta açık ama yine buraya da yazım güvenli aynı zamanda kullanışlı kullanımı kolay portal önerebilirmisiniz bana? vBulletin kullanmayı çok isterdim ama paralı olduğu için ondan vazgeçmek zorunda kaldım.. Tavsiyelerini bekliyorum. Yorumlara şimdiden teşekkürler.
-
vbullettine alternatif olarak mybb kulanabilirsin lisans sorunu olmaz vbuletinde kulanırsın piyasada nulları çok var ama çok büyürsen gelip sana kancayı takarlar mybbnin portalıda var portal.php panelden duzenlersin
-
kullanmadım ama joomla iyi diolar. Temalar felan güzelmiş. Sadece forum kurcaksan phpbb3 tavsiye ederim adamlar güzel yapmış.
-
arkadaşlar yorumlar için teşekkürler.. Ben portal kullanmak istiyorum. Projemiz küçük çaplı olsa vBulletin kullanırdım ama büyüceğimizi düşünüyorum bu yüzden ona girmek istemedim.. ilerde satın alabilirim ama şimdilik dediğim gibi güzel, hoş, kullanışlı ve en önemlisi güvenli bir portal arıyorum
-
walla forumda arama yaptım
(hiç kullanmadım bilmiom)
öne çıkanlar
aspsiem.com
php-fusiıon
vbullettin
smf
mybb
joomla
asp-nuke
bunlara bak derim=)
-
Anlattıklarına uyan joomla var tavsiye ederim =)
-
mybb portal önerirmisinz peki arkadaşlar?
-
kullanımı kolay ve tema da tasarlarsan güzel bişe çıkar ortaya. mybb+mkportal
ama joomla da güzeldir ama biraz daha karışıktır.
-
Hmm anladım peki Tema Tasarlama olayı kolaymıdır daha önce Phpbb vBulletin fln kullandım ama Tasarım hakkında bilgim yok yani forumlardan falan kolayca öğrenebilrmiyim Grafikler sorun değil grafiker arkadaş war ama..?
-
php-fusion çok kullanışlı ben kullanıyorum..
www.phpfusion-tr.com destek sitesi çok ilgileniyorlar.. rahat edersin.
-
kardeş para verecek olsam vBulletin e verirdim ben bedava birşey arıyorum
Toplam Hit: 3298 Toplam Mesaj: 14