folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Kullanmadığım Fazla Ürünler (Bit Pazarı)

Kullanmadığım Fazla Ürünler (Bit Pazarı)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

zengo bunu yazdı:
    -----------------------------

15 tl olurmu bu hoca .. kargoda bize ait zaten...

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birim-klavye-mouse-seti-microsoft-wireless-lazer-klavye-mouse-seti-33080008/detay

@ xxjokerxx adlı arkadaştan cevap bekliyorum eğer o cevap vermezse seninle ilgili ürün için görüşürüz üstadım,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:

yns_berk bunu yazdı:

PIONEER teyp çok güzelmiş tam istediğim bişeydi, ekranında balıklar falan hareket eden model değil mi_? 400ü veremem usta ya, son ne olur pazarlık sünnettir

Evet fotografik hafızam beni yanıltmıyorsa motor yarışı filanda yapıyordu ekranda ayrıca tüm cd leri okuma gibi hayvani bir özelliği vardı asla sallantıda filan takılmazdı üstadım ben fiyatımı demişim dediğim gibi sen satıcı olursan kaça satarsın ona göre bi fiyat ver bende ona göre cevap veririm,

anladım kardeşim, baktım özelliklerine gerçekten sağlam makina biliyorum, benim bütçemi aşıyor, durupta sana şuraya kadar in diyemem ayıp olur, hayırlı satışlar...

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:

zengo bunu yazdı:

15 tl olurmu bu hoca .. kargoda bize ait zaten...

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birim-klavye-mouse-seti-microsoft-wireless-lazer-klavye-mouse-seti-33080008/detay

@ xxjokerxx adlı arkadaştan cevap bekliyorum eğer o cevap vermezse seninle ilgili ürün için görüşürüz üstadım,

Ürün @ xxjokerxxadlı kişiye satılmıştır ürün gönderimi ve para yatırımı yarın olacaktır, ürün  20 tl ye bırakılmıştır eft ücreti içinden kesilecektir,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

ses kartı için zamanında konuşmuştuk ama fiyat çok yüksek hocam uygun saysan gelip elden alıcaktım 110 liraya buldum yine sahibinden.com da.

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Dos_Attach bunu yazdı:

ses kartı için zamanında konuşmuştuk ama fiyat çok yüksek hocam uygun saysan gelip elden alıcaktım 110 liraya buldum yine sahibinden.com da.

Hatırlıyorum üstadım ama ayrı satmıyorum ayrı satarsam cihazın bütünlüğü bozulur o zaman hiç satamam kalır cihaz elimde,

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Güncel,

İlandaki tüm ürünler satılıktır tahribata özel indirim uygulanır ciddi alıcılar için,

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birim-kulaklik-mikrofon-kulaklik-ve-mikrofon-2-adet-33081707/detay

baba bunlara 10tl vereyim  uyarsa kargo nasıl olacak  uyarsa hesap numaranı pm at bende sana adresi göndereyim paranı yatırım ürünü gönderirsin güvenimiz sonsuz sana...

Dur be kadınnnn....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Güncel,

Toplam Hit: 4051 Toplam Mesaj: 29