folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Kulüp Borçlarını Devlet Üstleniyor



Kulüp Borçlarını Devlet Üstleniyor

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    samato
    samato's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Mayıs/2007
    Erkek

    o passolig kalkmazsa maça gitmem kombine almam göte gelir kulüp.
    Kaldırsınlar gs kombinem hazır.

    Bak ozaman oluyormu borçlar

     

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Ağustos/2012
    Erkek
    bygeneral bunu yazdı

    fatih terimin bile ayda devletten ne kadar para alıyor. burdan belli zaten futbolda dönen paralar.

    O daha trajik. Adam yılda toplasan 10 maç yaptırıyor yaptırmıyor. Oturduğu yerden dünyanın parasını alıyor. Sorsan Türkiye'de futbolun patronu. Boş zamanda ne yapıyor merak ediyorum.

    Futbol gibi toplumsal afyonlar olmazsa millet beynini kullanmaya başlar bu da bazılarının işine gelmez. Bu sebeple futbol must go on. Basiretsiz adamların milyon liralık oyuncağı futbol kulüpleri devlet el atmadan başka türlü düze çıkamaz. Ne olacak? Halka bir yük daha. Sorsan ülke başarısı, temsili. 100 küsür yıllık takımların Avrupa'daki en büyük beklentisi grupları aşmak, yarı final. Milli takımın başarı beklentisi son dakika golüyle uluslararası turnuvaya katılabilmek. En büyük başarı 20 yıla yaklaşan Avrupa'nın "iki" numaralı kupası uefa ve süper kupa ile milli takım bazında Avrupa'da üçüncülük.

    Adım gibi eminim, o borçlar bir defa devletin himayesine girsin o borçlar bir şekilde af falan denilerek katakulli ile geri ödemesiz şekilde silinir. Son bilmem kaç yılda kaç defa vergi affı gelen takımlar bu borçları mı ödeyecekler? Hahaha. Sıfırlayın borçlarını da emekli adamlara 5-10-15 milyonlar akıtmaya devam etsinler. Belki kazara yarı final oynarlar da fanatik taraftar profili tatmin olur.

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2010
    Erkek

    Futbolunun da kulubunun de. 

    Bir de bunlara kayyum atasınlarda göreyim.

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ocak/2006
    Erkek

    edit

    manhyak tarafından 23/Oca/16 14:16 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackseaboy28
    blackseaboy28's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Ağustos/2011
    Erkek
    RockZs bunu yazdı
    blackseaboy28 bunu yazdı
    RockZs bunu yazdı

    GS yi kurtarmak için yapmadıkları şey kalmadı.

    3 kulüpten en az borcu olan galatasaray ama fenerin arkasında koc ,eczacıbası, ülker (yıldız holding) olduğu için onun borçlarına yokmuş gibi bakılıyor.

     

    http://www.ligtv.com.tr/haber/uefadan-galatasaraya-ne-ceza-gelecek

     

    http://m.hurriyet.com.tr/fenerbahcenin-borcu-yuzde-52-artti-40042881

    en altta 3 buyuklerin borcu gorunuyo fakat dedigim gibi uefa borcun miktarina degil odeyebilmeye bakiyor fenerin guvenilir kaynaklari var sponsor bulabiliyor. koc ailesinin ve murat ulkerin fenerbahceli olmasindan dolayi :)  yani devlet boyle bi yardimda bulununca 3 unude kurtarmis olacak.

    galatasaray zorlandiginda devreye girmesi gerek cunku  turkiyeyi avrupada temsil eden takim galatasaraydi son 3 4 yil. :)

    ve bu 3 4 yilda ozellikle unal aysalin ve diger yoneticilerin beceriksizligi var tabiki 

    not: mobilden yazmak ölüm


    Mobil uygulama geliştirilir.