Kumburgaz Ufosunun İçinde Ki Uzaylılar
-
https://www.youtube.com/watch?v=7_Jij5BGYB4
Video gerçek kumburgaz ufosunun içinde ki uzaylılar hakkında ne düşünüyorsunuz ben kesinlikle dünya dışı yaşamın var olduğunu düşünüyorum uzaydan dünyaya yaşam gelip başlatmıssa evrende milyonlarca uygarlık olabilir bu benim görüşüm tabi .
-
Bu sonsuz evrende yanlız olduğunu düşünmek gerçekten aptallıktır. İnsan ırkından başka canlılar vardır.
-
artık yeter bi zahmet çıkıp gelsinler amk zaten ülke monarşiye gitti. daha kötü nolur ki amk.
-
korkarabatak bunu yazdı
artık yeter bi zahmet çıkıp gelsinler amk zaten ülke monarşiye gitti. daha kötü nolur ki amk.
aynen yahu, gelecekse gelsinler ne olacaksa olsun artık.
-
KaptaN bunu yazdıkorkarabatak bunu yazdı
aynen yahu, gelecekse gelsinler ne olacaksa olsun artık.
Kaderin üstünde kader vardır , göklerden gelen bir karar vardır derken uzun adam uzaylılardan bahsediyordu nekadar ileri görüşlü bi lider. Monarşi falan hikaye böyle bi lidere sahip olduğunuz için şükretmelisiniz baylar .ADSFASÇD.falşsdjfklahsdkjfga
-
-
-
Yinemi uzaylı . :)
Yok İşte yok anlayın . Milyon km pixel lik Teleskoplar dürnün ler foto makinaları güvenlik cameraları
1 tanesine bile yakalanmama olasılıkları yok mq anlayın artık YOK YOK .
Var dediğiniz her resim nokia 3310 la çekilmiş mq o kalitede resmi neyle çekiyorsunuz onuda anlamıyorum . Günümüz de o kadar adi mercek bulmak imkansız
Para versem o kadar adi mercek bulamazzsın
samaccc tarafından 02/Ağu/17 12:36 tarihinde düzenlenmiştir -
Aah ah, zamanında dj_doom vardı, bi uzaylı krallığın dünyaya geleceğini mesajlarını falan paylaşırdı
maziler
-
asa42 bunu yazdı
Aah ah, zamanında dj_doom vardı, bi uzaylı krallığın dünyaya geleceğini mesajlarını falan paylaşırdı
maziler
:D biri benden mi bahsetti :D
-
samaccc bunu yazdı
Yinemi uzaylı . :)
Yok İşte yok anlayın . Milyon km pixel lik Teleskoplar dürnün ler foto makinaları güvenlik cameraları
1 tanesine bile yakalanmama olasılıkları yok mq anlayın artık YOK YOK .
Var dediğiniz her resim nokia 3310 la çekilmiş mq o kalitede resmi neyle çekiyorsunuz onuda anlamıyorum . Günümüz de o kadar adi mercek bulmak imkansız
Para versem o kadar adi mercek bulamazzsın
Belki de biz göremiyoruzdur, sonuçta evrim sürecinde gözler uzaylı görmeye doğru evrilmedi. :D
Bu arkadaş bulutları çeşitli canlılara benzeten insan beyninin oyununa gelmiş orası ayrı tabi.