Küpeli Dağı, Bestler İle Dereler, Cudi Dağı Kandil Dağı Nukleer Silah.Kullanımı
-
Evet arkadaslar şuan iran mbu dağları bombalıyor ve TSK sınırları tamami ile kapatmıs durumda..yetki sizde olsa sizce tam ortaya almısken nukleer veya biyolojik bir silah kullanıp tüm sonunu ortadan kaldırırmısınız..
cevapları bekliyorum..
-
mına bile korum bunu yapan olmadı mı sanki?en iyi çözüm ...İmkan olsun dötlerinden kan bile alırım şerefsiz ipnelerin
-
elimde ne kadar çalışmasından şüpheli nükleer biyolojik silah varsa hepsini denerdim, ve yoksada roketsan a yeni zımbırtılar geliştirmeleri ve onları o daglarda denememiz için ödenek çıkarttırırdım.
-
tabiki ben olsam yapardım ama yaptırmazlar tr de yapmaz
-
Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh Ahhhhhhhhhhhhhhhhh
hocam keşke onları bana verseydiler....Ölmek için yalvatacaktılar
onlara işkanca nedir gösterecektim ....
-
yahu manyaklaşmayın amk.sadistliin alemi yok
+sen oaraya nukleer yada biolojik bomba atsan onun etkisi ruzgarla iç anadoluya gelmez mi sanırsın.yazık değil mi o isnanalra.çernobil konu olunca ruslara sovmeyi bilioz ama.
silah kullanılabilir ama kitle imha silahına karşıyım.abd den farkımız ne olacak o zaman??
-
nükleer silah kullanırsan etkileri T.C sınırları içindede geçerli olur, biyolojik silah kullancaksan orayı adam gibi karantinaya alman gerekir, ki hava yoluylada etrafa saçılarbilir virüsler, en iyisi, adam gibi bombalıyıp taş taş üstünde bırakmıcan, yada teslim olmalarını isticen teslim olurlarsa analarını ağlatcan, ama kullanılırsa fena olmazdı açıkçası, çünkü T.C sınırı içindede çok pkklı o.ç ğu var
-
unstopable bunu yazdı:
-----------------------------yahu manyaklaşmayın amk.sadistliin alemi yok
+sen oaraya nukleer yada biolojik bomba atsan onun etkisi ruzgarla iç anadoluya gelmez mi sanırsın.yazık değil mi o isnanalra.çernobil konu olunca ruslara sovmeyi bilioz ama.
silah kullanılabilir ama kitle imha silahına karşıyım.abd den farkımız ne olacak o zaman??
-----------------------------insanlık kavramının kaybolmuş oldugunu savunurum. ve kendim için başkasını zarar görmesi umurumda olmaz (tabii paylaştıgımız şeyler varsa ayrı bi durum dosluk vs gibi) din dil ırk beni kesinlikle ilgilendirmez, yapılmaması 80 Milyon insanın çıkarlarına tersse, yapılmalıdır bu kadar basit.
silahlarında birimi, etkileri bellidir. ona göre küçük bir bomba atıla bilir.
-
siz nükleerin ne olduğunu bilmiyonuz herhalde....
-
dedim size 40 - 45 gün önce :D girdiler diye
-
nükleer olmaz. bizde şapa otururuz.
yeni ürettikleri denenmemiş bombaları denesinler , eskiyen bombalarını imha etsinler kafi=)