Kurallar Ve Hayat
-
sende aynı muameleyi yaparsan anladığım kadarıyla bok götürür o evi olan sana olur temiz birisin heralde rahatsız olursun amnk, benzerini yaşamıştım ben
-
hocam bi hafta sende hiç bi kurala uyma ve dahada pislet madem öyle bundan sonra böyle de onlar pes eder inan. Ama çok dağınık ol pislet evi
-
Amerikada mısın hacı?
Bide japonlarla korelilerde mi pis ?
Edit:Bizde de araplar cok pisti
u235 tarafından 14/Ağu/12 15:04 tarihinde düzenlenmiştir -
Sagolun beyler,
Torontodayim yaklasik 2 sene olacak u235.Tam dediginiz gibi yurekten bir arkadaslik cok zor yabanci birisi ile.Cok sinirli ve az sayida.
Ortaligi pis birakamam cunku evin sorumlusu benim ev sahibine yardim ediyorum evi kontrol altinda tutma adina.
Ben yine sinir yapmadan kafaya takmadan kendi sorumlulugumu yapip gerisini sallarim sizden duydugum kadari ile de.
MAC engelleme yapiyordum onceden bazen.Biraz millet geri adim atti zaten,dediginiz gibi bazi milletler siddetten anliyor.
Hic hayal edildigi gibi seks felan olmuyor her karisik evde :) Tuvalet copunde muz,kanli orkid,mutfakta ayak yikayan arap gordum,seks surda dursun :)Dayak cennetten cikma demisler.Eger bilgi isterseniz paylasirim gunun birinde gelecek biri olursa ev okul olaylarina yardim ederim parasiz.
Asyalilarin mantalitesi genelde cok bencil ve vurdumduymaz.Ben pisletmediysem banane,benim yemegim degilse bozulursa bozulsun,benim kapim kapali ev soyulsa nolur gibi dusunceleri var.
Meksikali erkekler gercekten sert ve action sever :) ama her sehrinde olaylar olmuyor orada bildigim kadari ile.Nazi`nin dedigi gibi az insan az stres.Ama dostlar olabilir alisveris paylasim yapilabilir.
cordelian tarafından 14/Ağu/12 19:33 tarihinde düzenlenmiştir -
asyalı, hintli, arap uzak duracaksın hoca. ırkçılık yapmıyorum, bi 10 dk bile yaşarsanız anlarsınız.
geçen bi restorantta ingilizler yemek yedi, bittikten sonra masayı topladılar, götürdüler ve kadın masayı ıslak mendille sildi ve hayran kaldım.
sana kolay gelsin, ev arkadaşlarını iyi seçsen iyi olurdu, yapacak birşey yok. adamları evden at diyecem bilmiyorum o yetki varmı sende.
yada yaptırım uygula. sorumluyum demişsin, yapabildiğin pisliği sende onlara yap.
DarkFall tarafından 14/Ağu/12 21:13 tarihinde düzenlenmiştir