Kuralların Uygulanmayacağını Mı Düşünüyorsunuz?
-
Birkaç çocuğun ortalıkta cirit atamayacağını öğrenmesi baabında bizim için küçük olsada insanlık için büyük bir adım:D .
-
:D profillere renk gelmiş :p
-
HighNitro bunu yazdı:
-----------------------------
sitede ihtilal var :C -
kavga küfür ortamı yaratıpta küfür olarak geri döndüren illegal konularında silinmeside temennimiz
-
Darısı başımıza :P
-
Birde şöyle Bir konu var Bazı arkadaşlar Acil yardım Diye konu açıyorlar bir çok Kişide Yardım ediyor Problem Çözüldümü Çözülmedimi kimse bilmiyor bu konu alıp başını gidiyor konuyu açan kişi teşekkürler Sorunum Düzeldi gibi bir edit yaparsa milletde boşuna kasmasa :))
-
baron_27 bunu yazdı:
HighNitro bunu yazdı:
sitede ihtilal var :C
Reform budur :) -
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Ettiğiniz küfürün yeri durumu, ettiğiniz kişi, genelmi yoksa karşılıklımı edilmiş, konunun gidişatı, sizin durumunuz alayını göz önüne alarak karar veriyorum öyle bir durumda, bunun gelen bir sebebi yada bir adam kayırma mevcut değil
Ha sonsuza kadar böle gitmeyecektir tabiki, illaki rahatlayacak ilerde ama önce buna bizim inanmamız lazım...
çok haklısın Rene kardes.zaten zaman zaman yazıveriyoruz bazı argo diye hitap edilen kelimeleri.dedigin gibi konuya baglı bir durum.buna herkesin azami dikat göstermesi gerektigini düşünüyorum.Sonuçta yine dedigimiz gibi burası kardeşlik platformu.
Toplam Hit: 3250 Toplam Mesaj: 19