Kurban Bagislari 2020

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

kurban bağışı yazısını okuduğum her yerde aklıma hostel filmi geliyor, acaba bu işin bir oluru olmuş mudur dünyanın bir yerlerinde... düşünsenize bana kayın pederimi getirin diyorsun adamı odaya getirip türlü kesici aletlerle seni yalnız bırakıyorlar, liğme liğme kesip kayın pederini pişirip yiyorsun. çok acayip. şaka tabi yapılmaz öyle şeyler.

https://www.youtube.com/watch?v=R6r6armimdE 

RETRET tarafından 28/Tem/20 00:31 tarihinde düzenlenmiştir

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

siyasetçilere güvenilmez

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayForFree
    PlayForFree's avatar
    Erkek

Şahsım adına Lösev'e yapacağım, öneririm.

profesyonel kahveci?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

Kurban ile işim yok ama olsa idi muhtemelen Lösev'e bağışlardım. Mansur & Lösev dışında bir yere güvenip vermezdim.

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    RETRET bunu yazdı

kurban bağışı yazısını okuduğum her yerde aklıma hostel filmi geliyor, acaba bu işin bir oluru olmuş mudur dünyanın bir yerlerinde... düşünsenize bana kayın pederimi getirin diyorsun adamı odaya getirip türlü kesici aletlerle seni yalnız bırakıyorlar, liğme liğme kesip kayın pederini pişirip yiyorsun. çok acayip. şaka tabi yapılmaz öyle şeyler.

buna benzer suriyeli çocuk fırlatma yarışması vardı 2-3 sene önce

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Erkek

Tümyad'a verilebilir twitter sayfalarını inceleyin bi

https://twitter.com/Tumyad1919

Türkçülük dün bir kaynaktı, bugün bir çaydır. Yarın coşkun bir ırmak olacak ve önünde ki bütün engelleri yıkacaktır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yustang
    yustang's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı

Şahsi fikrim hiçbir devlet kurumuna bu tarz bağışların yapılmaması yönünde hocam.

Kurban bağışı diye verilen paraların yunanoğlu ve saz arkadaşlarına rakı sofrası olarak dönme ihtimali yüksek.

Katılıyorum. Hayvanı görmeden etmeden kesmek doğru gelmiyor. Avmler de öyle diyoki 20 kg et sanki tüm hayvanlar aynı satamadığı etleri sana vercek kurban kestim diye. Burda da bir kasap kendi buluyordu hissedekileri içlerinden biri çıkıp demişki benim etim az dur abi ayarlayım içerden demiş bu nasıl kurban.

HAYATTAKİ PÜRÜZLERİ EKSİK OLAN KISIMLARINI TAMAMLAMAK İÇİN KULLAN. O ZAMAN HAYAT DAHA KULLANIŞLI VE GENİŞ OLUR.
Toplam Hit: 5131 Toplam Mesaj: 38
kurban bagis kurban bayrami