Kurban Bagislari 2020
-
kurban bağışı yazısını okuduğum her yerde aklıma hostel filmi geliyor, acaba bu işin bir oluru olmuş mudur dünyanın bir yerlerinde... düşünsenize bana kayın pederimi getirin diyorsun adamı odaya getirip türlü kesici aletlerle seni yalnız bırakıyorlar, liğme liğme kesip kayın pederini pişirip yiyorsun. çok acayip. şaka tabi yapılmaz öyle şeyler.
https://www.youtube.com/watch?v=R6r6armimdE
RETRET tarafından 28/Tem/20 00:31 tarihinde düzenlenmiştir -
siyasetçilere güvenilmez
-
Şahsım adına Lösev'e yapacağım, öneririm.
-
Kurban ile işim yok ama olsa idi muhtemelen Lösev'e bağışlardım. Mansur & Lösev dışında bir yere güvenip vermezdim.
-
RETRET bunu yazdı
kurban bağışı yazısını okuduğum her yerde aklıma hostel filmi geliyor, acaba bu işin bir oluru olmuş mudur dünyanın bir yerlerinde... düşünsenize bana kayın pederimi getirin diyorsun adamı odaya getirip türlü kesici aletlerle seni yalnız bırakıyorlar, liğme liğme kesip kayın pederini pişirip yiyorsun. çok acayip. şaka tabi yapılmaz öyle şeyler.
buna benzer suriyeli çocuk fırlatma yarışması vardı 2-3 sene önce
-
Tümyad'a verilebilir twitter sayfalarını inceleyin bi
-
CEO bunu yazdı
Şahsi fikrim hiçbir devlet kurumuna bu tarz bağışların yapılmaması yönünde hocam.
Kurban bağışı diye verilen paraların yunanoğlu ve saz arkadaşlarına rakı sofrası olarak dönme ihtimali yüksek.
Katılıyorum. Hayvanı görmeden etmeden kesmek doğru gelmiyor. Avmler de öyle diyoki 20 kg et sanki tüm hayvanlar aynı satamadığı etleri sana vercek kurban kestim diye. Burda da bir kasap kendi buluyordu hissedekileri içlerinden biri çıkıp demişki benim etim az dur abi ayarlayım içerden demiş bu nasıl kurban.