Kurban Bayramı Vesilesi İle....
-
Yokum:)
Arkadaşlar; Herkezin Bayramı Şimdiden Mubarek Olsun inşallah...
Tüm Tahribatın Bayramı Şimdiden Mubarek Olsun.....
( Erken Biliyom Ama Aranızda olmuyacağim İçin Bayramınızı Tebrik Etmek İstedim )
Rabbe Emanetsiniz.. Bayram Bitimine Kadar Yokum...
-
selametle kal mürid :) seninde bayramın mübarek olsun tüm tahribatın bayramı mübarek olsun. her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa...
-
sağol.Allah tekrarını nasip etsin.hep beraber:)
-
simdiden mübarek olada.. bana söleseydin ben yerine açardım konuyu :) bayramda..
-
kardes senınkıde mübarek olsun allah kabul etsın kesecegımızı kurbanları ayrıca tüm tahribat ailesininde bayramı mübarek olsun allah hayırlara vesıle etsın
-
allah razı olsun seninde bayramın şimdiden hayırlara vesile olsun inş...
seviyorum şu dini bayramları... hele hele tbt'De konusu açıldıysa=)
-
Saol Hacım Senınde bayramın mubarek olsun olsun kutlu mutlu olasın ehehee bu bayramda mangaldan gecilmıyecek anlaşilan :))
-
Seninkiside Mübarek olsun, Tüm tahribatın bayramınıda bu vesile ile kutluyorum, Ben bayramda ful burada olacam bu arada. :)
-
Amin kardeslerim Amin !Allah daha nice mutlu ,huzurlu,birlik içerisinde olacagımız güzel bayramlar nasip etsin.Herkesten Allah razı olsun.TBT valla başka.Baslıgı gorunce bi degisik oldum.Kendimi baska hissettim.Bayram geldi gelecek.Şükürler olsun.Bol bol et yeyin.Bayramdan sonra çok çalışın.Kan gelsin vücudunuza :).
Yok bir sitemim hayatta her şey kısmet,
Selametle kardeslerim.
-
Bütün tarikatın bayramı mübarek olsun :) Sevgilerle..
-
seninde bayramın mübarek olsun