Tahribat.com Forumları
Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
Kurbanınız Oluym Aşktan Anlayandan Bi Yardım
Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
-
evet evet bu cok ise yario. cümleleri karmaşık kur ama bokunu da cıkarma. hic beklemeyeceği yerlerden soru sor. cok sey biliomus gibi görün, hakkında da bilgi topla. sonra geç karşısına öt.
ertesi gün braz bilgi topla yine öt. hatta böle selam bile vermemek guzel bise cunku henuz muhabet bitmediğinden o gelip seni mutlaka buluo :) -
olm sen manyaksın lan. bak dinle beni. sınıfta populer ol. bütün kızları etrafına topla kızlar sana ilgi gösterirken sen ona ilgi göster. yakın otur ona. yazılıda kopya ver. kitaplarını onun sırasında unut. git al. teşekkür et. sırasına bişiler kazı. düşün daha yaratıcı ol. ben mesela şimdiki çıktığım kızla lisede tanıştım ve ayarladım 4 senedir çıkıyoruz. deprem tatbikatı sonrasında sınıfın camına sallandırdım kendimi. evlenme teklifi ettim. 3 ay sonra teklifimi kabul etti.
-
kulra 1: Kızlar Salaktır..
bayan müridler alınmasın kural bu..
Kural 2: tawlanamıcak kız yoktur..
şimdi bu iki kuralla morel topluorus olaya giriyorus..
kızla muhabbet kur.. git tanış tırsma..
terslenmiyecek mekanda konuşmaya dikakt et..
mümkünse yanlız yakala..
soora iki konuşulacak sesisz bi mekana götür..
soora başla bol keseden sallamaya..
çook konuş boş konuş farketems..ama konuş.. susarsan bu iş biter.. çünkü o da suscaktır..
yani kural 3: konuşucaksın..
kızın kafasını karıştır.. zaten sen konuştukça karışır onun kafası.. senin ilk cümlelerin biras karmaşık olsun.. ki kız bu öuhabbet boyunca senin o ilk cümlelerinin ne anlama geldiini düşünücek we bundan soora ki sölediklerini hiç anlayamıcak.. soor asen istersen de ilk aya ben çıktım.. inanır..
ne dersen de..
ondan soora kız senindir..
-
Bir kizin pesinden asla kosmayin kendini bi mok sanar.Birakin o gelsin size.Sonra arkadaslarina hava atar salak bu var ya tam 1 sene mesela pesimden kostu diyerek salakca seyler konusur.Ona hoslandigi belli et ama fasla yaklasma abla tavsiyesi =)))))
-
Kızları çok yermişsiniz arkadaşlar. Herkesi aynı kefeye koymak ne kadar doğrudur sizce bilmiyorum ama bende önceden bütün erkekler aynı, hepsinin köküne kibrit suyu derdim. Şu bir gerçek ki, her zaman kaçan kovalanır. Eğer bir kızı etkilemek ve size tutkuyla bağlanmasını istiyorsanız: Öncelikle bakımlı olun. Sonrasında dili güzel ve etkili bir şekilde karşınızdaki kıza kullanın. ASlında kızların kalbini çalmak o kadar da zor değildir. FAkat bir kız içinde değer yargılarınızdan vazgeçmeyin. Ya olduğunuz gibi görünün, yada göründüğünüz gibi olun! İçtenlik her zaman önemlidir......
-
kreston kardesim bak sana anlatacaklarim
taktik felan degil sadece yasanamis tecrübeler
dogal olacaksin kizin karsisinda
hani su "kiza nasil tripler yapsamda benden hoslansin" ayaklari yapan.lavuklar gibi olma sakIn
zaten senden beklemem böyle bisey,
karizmatik ol, zaten ruhunda varsa böyle bisey olmana gerek yok ,Kizla cok yüz-göz olma ÖYle etrafinda hic dönme,
ama HolyOne `in dedigi gibi Onun bulundugu cevredede bulunmayi ihmal etme ,
hadi kal saglicakla -
walla ben bu konudan anlamam ben biras dışardan itici duruyomuşum.kendime bakarım kızları aşşağılarım ama süper bi kız olmaz diğer abilerini dinleme herşeyi sınırına göre ver içinden geleni yap çünkü bi tane sen varsın.biras felsefik oldu idare edin gayrı Anadolu insanı istediğini yapar
-
Nerde Yaşarsan Yaşa Babam Sevgi Aşk Hepsi Yalan..
-
Aşktan kimse hiçbişi anlayamas sen acı çekmenin başlarında sayılırsın acık çekmen bittiinde kendine güvenin tam olduunda cesaret in olduunda bildiin konu üzerine hata yapmamaya başladıında(pc gibi)
Aşaka hazırsın demektir.
Yinede sürdürmen için zayıf değil güçlü olacağın ve cesaretinin hiç bitmemesi lazımdır kız ıda diğerlerinin konuşmasından ve ilişkilerinden uzak tut kafası çelinebilir ama senm hazır olduunda sorun etmicektir
O yüzden hazır deilsen hazırlanmaya başla ne için diicek olursan
Acı çekmeye hazır ol -
olum o kız seni kesin seviyo. sana naz yapıyo... kızlar şeytan gibidir. sen şeytandan akıllı olmaya bakacaksın.... kızlarla şaka olmaz. saplarlar hançeri arkalarına bakmadan giderler... dikkatli ol... sen gerçekten seviyorsan savaştan çekilme....
Saygılarımla...
Toplam Hit: 5353 Toplam Mesaj: 21