Kur,Bilgisayarınıza Takılı Hiçbir Sabit Disk Bulamadı.
-
Laptoba xp yukluydu. format atam temizliyem dedim. başlıktaki hatayı alıyorum. ne yaptıysam olmadı. şimdi masaüstü bilgisayar olsa harddiski söküp kurcalar bir yolunu buluruz da laptop.işin ilginc yani vista yükledim format yedi vistayla. xp,pardus,ubuntu ile format atmak isteyince ise hata alıyorum. kuramıyorum...boot ayarlarından da dogru olanı yaptıgıma eminim.???
-
hocam mavi ekran gelirken mi veriyor bu uyarı. kurulum ekranı geldiğinde F6 tuşuna basıp bu şekilde dene bakalım.. birde service pack 2 olan cd ile mi kuruyorsun? service pack 3 entegre edilmiş xp ile kurmayı dene bakalım hocam forumda verilmişti ordan indirebilirsin..
-
sata disk problemidir
biostan sata ozelligini disable et
-
Raid sürücü problemi raid sürücü yükle ardından formatını bas
-
Sizin Eve bi ADSL bağlarsak hiç bişeyi kalmaz makinenin
-
ercag bunu yazdı:
-----------------------------
Sizin Eve bi ADSL bağlarsak hiç bişeyi kalmaz makinenin
ADSL ilemi format çekiliyor?eger elinde raid sürücü yok ise aşagıdaki xp cdsini çek kur
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=63746 -
essan mavi ekran gelirken veriyor. dedigini yaptım olmadı.
biostan satayi nasil disable edecegimi bilmiyorum.
azrailin verdigi linkten sp3 ü indiriyorum son çare.
-
azrail_baba bunu yazdı:
hoca ben sana diyom raid sürücü sorunu yaşıyorsun sen hala çözüm arıyorsun laptopun raid sürücüsü yokmu anakartı filan yaz yada laptopun modelini yaz raid sürücüsü bulunur -
Diski parçalarken simple partision seçtiysen ondan yapabilir.
-
en son hard diskim yandığında almıştım bu hata mesajını (:
-
azrail_baba bunu yazdı:
azrail_baba bunu yazdı:
hoca ben sana diyom raid sürücü sorunu yaşıyorsun sen hala çözüm arıyorsun laptopun raid sürücüsü yokmu anakartı filan yaz yada laptopun modelini yaz raid sürücüsü bulunur
-----------------------------anakatrın cdsi yok bende. sana laptopun modelini verem:
Fujitso Siemens AMILIO Pi 1505
raid suruculerini verdikten sonra ne yapmam gerektgiini de anlatirsan sevinirim :÷