folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder "Kürdistan" Adresli Araçlara İzin Çıktı

"Kürdistan" Adresli Araçlara İzin Çıktı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

AKP yine yapacağını yaptı. Güney Kore'den "kürdistan Bölgesel Hükümeti İçişleri Bakanlığı" adına gönderilen, ancak böyle bir hükümet bulunmadığı gerekçesiyle Derince'de bekletilen su tankeri ve otomobillere Irak izni çıktı.

Güney Kore'den "kürdistan Bölgesel Hükümeti İçişleri Bakanlığı" adına gönderilen, ancak böyle bir hükümet bulunmadığı gerekçesiyle Derince Gümrük Muhafaza Müdürlüğünde bekletilen 5 su tankeri ile 15 otomobilin Irak'a götürülmesine izin verildiği öğrenildi.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, İzmit Gümrük Muhafaza Başmüdürlüğünce, yaklaşık 2,5 aydır Güney Kore'ye geri gönderilmek üzere Derince Gümrük Muhafaza Müdürlüğünde bekletilen 5 su tankeri ile 15 otomobilin Irak'a gönderilmesi için yoğun diplomasi trafiği yaşandı.

Dışişleri Bakanlığı ile Gümrük Müsteşarlığı arasında yapılan görüşmeler sonunda, su tankerleri ile otomobillerin faturalarında 'kürdistan' ibaresinin yanında 'Irak' ibaresinin de yer aldığı, bundan dolayı tankerlerin ve otomobillerin transit olarak Irak'a gönderilmesinde sakınca olmadığı görüşüne varıldı. Bu görüşün İzmit Gümrük Muhafaza Başmüdürlüğüne iletilmesinin ardından tankerlerin ve otomobillerin Irak'a gönderilmesi için işlemlere başlandı.

2,5 AYDIR BEKLETİLİYOR
    Güney Kore'deki KOICA Korea International Cooperation adlı firma tarafından alıcı firma Sara Hava Taşımacılığı ve Dış Ticaret Ltd. Şti aracılığıyla "kürdistan Bölgesel Hükümeti İçişleri Bakanlığı - Süleymaniye" adına belge düzenlenerek gönderilen araçlar 9 Mart 2007 tarihinde Kocaeli Derince Gümrüğüne getirilmişti.

Gümrük Müsteşarlığı, nisan ayında aldığı kararla su tankerlerinin geldiği ülke Güney Kore'ye gönderilmesine karar vermişti.

Marsilya Adaları'na kayıtlı Unionallıance isimli gemi ile gönderilen yaklaşık 330 bin dolar değerindeki tankerler Diler Limanı'nda, otomobiller ise Derince Limanı'nda bekletiliyordu.

AKP Hükümeti tarafından "kürdistan" yazılı bir araca izin verilmesi ne anlama gelmektedir. AKP sözde kürdistan'ın tanımış mıdır?

alıntı 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Hükümetin Yaptığı Çok Büyük Bir Ayıptır! ŞiddetLe Kınıyorum..

Edit: Haberin Kaynağı?

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    eitkhaber.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

haber sallamasyon olabilir.sağlam bi haber sitesi değil.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    hangi haber sitesi sağlam ? ona göre takip edelim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz hem en füvenilir haber kaynaklarına bile bi anda ambargo gelir ya karizmayı cizdirip tekzip yayınlar yada hiç verilmemiş gibi davranırlar ve bi daha o haber çıkmaz e gazeteci olarak bu durumdan utandım valla

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

bilmiyorum böle bi haberi başka sitelerde görmedim internethaber milliyet zaman ve etik haberi takip ediyorum yani her telden

ama bunu sadece burası vermiş,başkasının vereceğini de sanmam 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

haber yalan hacı buraya gelen izmite gelen tanklı araçlar geri yollandı hemde kaç ay önce

edit: hatırlıyorum haberlerde derince den geri yollanmıştı beledie başkanı ibrahim karaosmanlının emriyle

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    www.hurriyet.com.tr , buyrun sağlam haber sitesi. Sağda yazarlar bölümünden Emin Çölaşan'ın yazılarını da takip edebilirsiniz. Gayet iyi yazıyor :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    a4tech emin çölaşanın tüm yazılarına baktım bişey bulamadım maleseff

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek

Yalan amk. seçim zamanı yaklaştığı için böyle haberleri daha çok göreceksiniz.

Hurriyetin haberine gore Bakanlık iadesine karar vermiş...

http://www.haberextra.com/haber/97156/GUNCEL/kurdistan/tankeri/gkoreye/iade/ediliyor

Toplam Hit: 2065 Toplam Mesaj: 13