Küresel Nakliye Fikri
-
scuderia bunu yazdı
http://www.nakliyerehberim.com/
dediğin böyle bişeymidir?...
Adamlar yapmış ama daha entegre ve kapsamlı olablir. -
Smirnoff bunu yazdıscuderia bunu yazdı
http://www.nakliyerehberim.com/
dediğin böyle bişeymidir?...
Adamlar yapmış ama daha entegre ve kapsamlı olablir.sanırım bu siteye normal kullanıcı kaydolamıyor
-
Lojistiği yöneten adamlara yönelik uygulamalar yazılıp değerlendirilebilir, neticede kamyoncu dediğin eli direksiyon, vites, burun, ağız ve çükü arasında gidip gelen adamdır, adam kamyonda androidle falan uğraşmaz. Gel dersin gelir git dersin gider taşı dersin taşır.
-
Çözemediğim nokta:
Pc kullanmayı bilen kamyoncu yok.demişsin ama ben 1 yıl tem üzerinde kamyon ve tır parkı nda çalıştım kamyonların %80 de notebook var.ha ne derece kullanıyorlar bilemiyorum ama msn i çok kullandıklarını ve film seyrettiklerini iiyi biliyorum.bence sen siteyi kurarsan seni yanıltacaklarına eminim.başarılar.
-
Pek vaktim yok bu tür projelerle alakalı aslında, ama güzel bi sistem kurulup iyi tanıtıldıgında tutacagını dusunuyorum.
-
asıl sorunun hakaten büyük sorun :D bi benzeirni başak bi sektör için düşünmüştüm ama bilgisayar kullanmayan insanlar olunca sektörde sıkıntı oluyo :D gerçi şöle gayet sade bi arayüzle bişeyler yaparsan, sonuçta adam para kazanacağı için ve basitte bi sistem olacağı için öğrenmeyi deneyebilir :D
-
MaviGozluDev bunu yazdı
asıl sorunun hakaten büyük sorun :D bi benzeirni başak bi sektör için düşünmüştüm ama bilgisayar kullanmayan insanlar olunca sektörde sıkıntı oluyo :D gerçi şöle gayet sade bi arayüzle bişeyler yaparsan, sonuçta adam para kazanacağı için ve basitte bi sistem olacağı için öğrenmeyi deneyebilir :D
Hocam, kamyoncu'nun kendi kamyonu değilse sikinde olmaz bu iş zaten, ben şöförüm banane amk der çıkar işin içinden, ama nakliye firmalarına sistemi tanıtsan bütün kamyonların sisteme girişlerini, ofislerinden yazıhanelerinden yaparlar gibi geliyor, tamam pek akıllı adam yok bu işte ama elbet bi tane vardır her firmada.
-
amma ezmişiniz ya kamyoncuları falan tamam keke olanları var ama genellemeyin lütfen.Kimse hiçbişeyi anasının karnında öğrenmiyor.Bilgisayar kullanmayı bilmiyorum diyen biri bile mause tutmayı bılir zor bişey değil sonuçta
-
call center gibi bişey kurman lazım.
-
Çoğu kamyoncu bu işi daha oraya varmadan çözer. Arar orda küçük nakliye ofisleri olan köy tarzı şeyler oluyor. Prefabrik klübe ofisler, lokanta filanda var.. Oraya varmadan işi çözüyor eğer ki iyi biliyorsa nakliye işini..
Amcam kamyoncu bu işi iyi yapar.. Gittiği yerde yükü hazırdır beklemez..
Ancak kamyonculuğun karın ağrısı tonajdır. Tonaj birim yük ücretini ucuzlatmaktadır. Kamyoncu birlikleri bu konuda bireysel nakliyecileri örgütlemelidir...