Kursa Gitmeden Ehliyet Almak..
-
B sınıfı ehliyetim var ve A2 almak istiyorum.. Motor kullanabiliyorum, kursa 500 tl ücret vermek istemiyorum.. Zaten motor ve direksiyon sınavından da tekte geçerim.. Kursa gitmeden ehliyet alınabiliyor mu bilgisi olan var mı? Varsa böyle bir durum nereye başvuruyoruz..
-
hem kursa gitmeyeceksin hemde 500 lira vermeyeceksin. merak ettim nasıl olacak bu iş? benim de D sınıfı ehliyete ihtiyacım var da
-
hacım ben ehliyeti alırken hiç gitmedim kursa ama uygulama dersinin en az birine gitmeni öneririm kullandıkları motorun farklı bi özelliği olabilir.
edit: yanlış anlamışım soruyu, parayı derse gitsende gitmesende alıyorlar
S0KR4T3S tarafından 24/Eki/13 22:26 tarihinde düzenlenmiştir -
Yeni reşit olunca böyle çılgınlıklar düzene karşı gelmeler falan işte...
-
oliWeR bunu yazdı
hem kursa gitmeyeceksin hemde 500 lira vermeyeceksin. merak ettim nasıl olacak bu iş? benim de D sınıfı ehliyete ihtiyacım var da
üniversiteye girebilmek için dershaneye gitmek şart değil aynı şekilde ehliyet için olabileceğini düşündüm bilen var mı diye soruyorum.. Sonuçta b sınıfı ehliyetim var sınavlardan vs de geçerim.. Kurs 500 tlyi sadece evrak takibi ve ders için alıyor derse gitsen de gitmesen de veriyorsun o parayı..
-
Bosluk bunu yazdı
Daha ne olduğunu anlamadan ıqsu ayakkabısı numarasından küçük olan insanların kendini büyük görmeleri cins cins konuşmaları.. Zaman sadece armutları olgunlaştırır insanları değil.. Önce bir ne olduğunu anla sonra yorum yap, konuyla alakan yoksa hele ki hiç yorum yapma.. 5 yılı geçmiştir reşit olmam yani yeni ergen değilim için rahat olsun..
-
Hocam B sınfı ehliyetin varsa A2 ehliyetini sınava girmeden alıyorsun parayla yani yani kanun çıktı sürücü kursuna sorarsan bilgi vereceklerdir sana.
-
mavii bunu yazdıBosluk bunu yazdı
Daha ne olduğunu anlamadan ıqsu ayakkabısı numarasından küçük olan insanların kendini büyük görmeleri cins cins konuşmaları.. Zaman sadece armutları olgunlaştırır insanları değil.. Önce bir ne olduğunu anla sonra yorum yap, konuyla alakan yoksa hele ki hiç yorum yapma.. 5 yılı geçmiştir reşit olmam yani yeni ergen değilim için rahat olsun..
kardeş yalandan cellalleniyorsun. adam haklı hemde kötü birşey dememiş espiri yapmış. ilk okuduğum anda bende tebessüm ettim (daha doğrusu kahkaha attım :) ) daha önceden ehliyet aldığın için prosedürleri bilmen gerekir diye düşünüyorum. normalde derslere girmen zorunlu parayı derslere girmek için veriyorsun. kurs sana kıyak yapıyor derslere girmesende girdi gösteriyor. yani sadece evrak takibi yapmıyor risk alıyor girmediğin derslere girmiş gibi göseriyor. bu yüzden o parayı ödüyorsun. bu arada duyduğuma göre denetlemeler artmış derslere illa çağırıyormuş çoğu kurs.
-
JuMaN bunu yazdı
Hocam B sınfı ehliyetin varsa A2 ehliyetini sınava girmeden alıyorsun parayla yani yani kanun çıktı sürücü kursuna sorarsan bilgi vereceklerdir sana.
şimdi senden duydum hocam yarın kursun birisine sorarım umuarım öyle bir şey vardır :)
-
JuMaN bunu yazdı
Harbiden mi? Yasa numarası ne ki?
Bende de B var. A2 ile E' yi de almam lazım. sınava falan firecek miyiz? Yoksa para yatırıp direk ehliyeti aliyor muyuz?
-
oliWeR bunu yazdımavii bunu yazdıBosluk bunu yazdı
kardeş yalandan cellalleniyorsun. adam haklı hemde kötü birşey dememiş espiri yapmış. ilk okuduğum anda bende tebessüm ettim (daha doğrusu kahkaha attım :) ) daha önceden ehliyet aldığın için prosedürleri bilmen gerekir diye düşünüyorum. normalde derslere girmen zorunlu parayı derslere girmek için veriyorsun. kurs sana kıyak yapıyor derslere girmesende girdi gösteriyor. yani sadece evrak takibi yapmıyor risk alıyor girmediğin derslere girmiş gibi göseriyor. bu yüzden o parayı ödüyorsun. bu arada duyduğuma göre denetlemeler artmış derslere illa çağırıyormuş çoğu kurs.
Espri yapınca gülücük koyarsın hocam biz de ona göre espirini devam ettiririz, arkadaşın espiri yaptığını sanmıyorum.. Prosedürleri biliyorum ama sizde biliyorsunuz ki kursta doğru düzgün bir şey öğretilmiyor yani sadece kursa giderek ben güzel araç kullanıyorum diyen insan yalan söyler.. B ehliyetim olduğu için trafik ve ilk yardımdan muafım yani sadece motor sınavına giricem daha sonra direksiyon.. Ve ben derse girmeden de bunları rahatlıkla geçebilirim o yüzden kursa para vermek istemiyorum..