folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kürt Açılımı,Türk Ezilişi

Kürt Açılımı,Türk Ezilişi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

ShockMan bunu yazdı:
    -----------------------------

bayzin bunu yazdı:

@Shockman

Hocam konuyu fazla uzatmaya gerek yok ama sana bir kaç laf söleyecem.Sen barış diyon ama hiç kürtlere lafda değdiremiyorsun.Hep Türk aşağı Türk yukarı paso Türkleri eleştiriyorsun.10 kere Türkleri eleştiriyorsan 2 kere kürtleri eleştiriyon.Yani bu yaptığın objektif bir bakış değil.Tam iyi yazıyorsun yazıyorsun sonralardan kürtleri suçsuz günahsız gibi bir havaya sokuyorsun bu da olmuyor işte.

Neden 10 Kere Türkleri Eleştiriyorum Biliyormusun, Çeşmenin Tıpası Bizde de O Yüzden... Akan Kanı Durdurabilecek Gücüz. Anlatabildim umarım Hocam. ;)

Sürekli Türkleri eleştirirsende bu sefer sanki hep Türkler suçluymuş durumu ortaya çıkıyor.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı:
    4eye bunu yazdı:

Neden anlamak istemiyorsun hocam. Benim kürt olana lafım yokkkkk. Sana diyorum benim eniştemde kürt bende Şanlıurfalıyım tüm komşularım nerdeyse kürttü. Ama adam burda gelmiş çalışmıyor eli ayağı sağlam oturuyor paso bebek yapıyor sonra devlet bakıyor adlet mi bu ??? Mersinin yerlilerl yörükler adam bastonla dolaşıyor ama yine çalışıyor. Sen lafı hep başka yönlere çekiyorsun ben kürtleri katledelim dedim mi ? Alayını keselim dedim mi ? Dağa çıkcam dedim mi ? Sen dedin dağa çık diye bende çıkarım orasıda bizim dedim sen söylüyon sonra verdiğin cevaba pak pufff S:

Tamam peki Seni anladım, Kusuruma bakma, Yalnız Şu var Söylem tarzın Neden Bu kadar Ağırki Yahu Az bi Hafifletsene.... Çocukları Besliyor Polise Taş Atıyor Yok Sikişiyor Felan gibi Edepsiz Cümleler, Toparlak beyan et Fikirlerini.

Bak Örnek Toparlak Fikir Beyanı Sana Ben yapayım, Aynen Senin Anlattıkların Üzerine.. Bak ve Farkı gör. ;)

"Türkiyede Halkımız Sürü Psikolojisine Amadedir... En Ufak Bir Olayda dahi Derhal Olay Yaratır, Taşlı Sopalı Eylemlere Bulaşırız, Başta Varoşlarda Yaşayan Cahil Kürtlerin Çocukları Polisimize Taşlı Sopalı Eylemlere Gimektedirler. Bu Eğitimsizliğin Ötesinde Bilinçlerimize Çocukluktan Yerleştirilmiş, Kamu Ve Türkiye Düşmanlığıdır... Ancak Eğitimsizliğimiz Sadece Halk Taraflı Gözlemlenmektedir Dersek Hata Olacaktır... Çünkü Polisimizde Eyleme Kalkmış Halk Gruplarını Nasıl Dağıtacağını Bilmemektedir. Plastik Kurşun Yada Benzeri Teknolojiler Kullanmak Yerine Göstericilere Gerçek Kurşun Sıkmaktadır. Korkan Göstericiler Polisin Bu Tutumunu Caydırmak için Çocuklarını Öne Atmaktadırlar..."

Bak Gördünmü, Senin Söylediğinde içinde olarak, Toplumsal Bir Pozisyonu Ne güzel Kompozisyon ettim... Bu Yazım Üslubumdan Kimse incinmez, Kimse Üstüne alınmaz, Hatası olan Hatasını Görür Aydınlanabilir...

Bayzin Yukarda Kompoze Ettiğim Konunun Senin Açtığın bu konuyla Alakası varmı Allahını Seversin, Ne Yani Kardeşimiz Seninle Zihindaş diyemi Böyle onu savunma güdüsüne Kapıldın.?   Bırakın Allahınızı Seversiniz Gruplaşma Kökenli Birleşmeleri, Gerçekler le Birbirinizle Fikri İfşa edinin, Birbirinize Gerçekçi Yanaşımlar Sergileyin. A Grubu B Grubu Olmayın..!!

Hocam bak ben sana hiçbir azman terbiyesizlik yapmam çünkü büyüğümsün. Ama orda ben kimlere laf söylemişim iyi okursan anlarsın. Tüm kürtler için aynı şeyleri kullanmam. İstersen gel bizim okula sor arkadaşlara herkes bana diyorki sen diğerleri gibi değilsin bizi suçlamıyon diyorlar. Ben suçu olmayana ne diyebilirim. Eğitimsizlik diyorsunuz ya hani cahillik köylerdeki öğretmenleri bizmi öldürdük ? Okulları bizmi yakıp yıktık ? Yapanlar yine belli. Lafım bu işi yapanlara işte. Ayrıca yazında yine polise inceden veriştirmişşsin. Onlar polisimize taş atarken kafasını gözünü yararken bişi yok ama polis ateş ederse suçlu değil mi ? Polis şimdiye kadar gerçek mermi sıksaydı tek bir eylemde şimdiye bunlar bu kdar yüz bulmazdı neyse kaza yaptım gözlük yok yazamıyorum :) Selametle...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

bayzin bunu yazdı:

ShockMan bunu yazdı:

bayzin bunu yazdı:

@Shockman

Hocam konuyu fazla uzatmaya gerek yok ama sana bir kaç laf söleyecem.Sen barış diyon ama hiç kürtlere lafda değdiremiyorsun.Hep Türk aşağı Türk yukarı paso Türkleri eleştiriyorsun.10 kere Türkleri eleştiriyorsan 2 kere kürtleri eleştiriyon.Yani bu yaptığın objektif bir bakış değil.Tam iyi yazıyorsun yazıyorsun sonralardan kürtleri suçsuz günahsız gibi bir havaya sokuyorsun bu da olmuyor işte.

Neden 10 Kere Türkleri Eleştiriyorum Biliyormusun, Çeşmenin Tıpası Bizde de O Yüzden... Akan Kanı Durdurabilecek Gücüz. Anlatabildim umarım Hocam. ;)

Sürekli Türkleri eleştirirsende bu sefer sanki hep Türkler suçluymuş durumu ortaya çıkıyor.

Evet Doğrudur Biz Suçluyuz... Birlik Ve Dirliğimizi Vatanı Korumak Kadar Üstün Görmez isek Cahil ilemi Kendimizi Kıyaslayacaz... Suçumuz var, Biz Suçluyuz Bu Öz Eleştiri Bizi Güçlendirecek Kendimize Getirecek... Neyimiz Eksik Diğer Milletlerden. Bizde Çalışkanız Neden Salaklar Gibi Çatışıyoruz.? Bu suçtur Hocam Evet Suçtur.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

4eye bunu yazdı:
    ShockMan bunu yazdı:
    4eye bunu yazdı:

Neden anlamak istemiyorsun hocam. Benim kürt olana lafım yokkkkk. Sana diyorum benim eniştemde kürt bende Şanlıurfalıyım tüm komşularım nerdeyse kürttü. Ama adam burda gelmiş çalışmıyor eli ayağı sağlam oturuyor paso bebek yapıyor sonra devlet bakıyor adlet mi bu ??? Mersinin yerlilerl yörükler adam bastonla dolaşıyor ama yine çalışıyor. Sen lafı hep başka yönlere çekiyorsun ben kürtleri katledelim dedim mi ? Alayını keselim dedim mi ? Dağa çıkcam dedim mi ? Sen dedin dağa çık diye bende çıkarım orasıda bizim dedim sen söylüyon sonra verdiğin cevaba pak pufff S:

Tamam peki Seni anladım, Kusuruma bakma, Yalnız Şu var Söylem tarzın Neden Bu kadar Ağırki Yahu Az bi Hafifletsene.... Çocukları Besliyor Polise Taş Atıyor Yok Sikişiyor Felan gibi Edepsiz Cümleler, Toparlak beyan et Fikirlerini.

Bak Örnek Toparlak Fikir Beyanı Sana Ben yapayım, Aynen Senin Anlattıkların Üzerine.. Bak ve Farkı gör. ;)

"Türkiyede Halkımız Sürü Psikolojisine Amadedir... En Ufak Bir Olayda dahi Derhal Olay Yaratır, Taşlı Sopalı Eylemlere Bulaşırız, Başta Varoşlarda Yaşayan Cahil Kürtlerin Çocukları Polisimize Taşlı Sopalı Eylemlere Gimektedirler. Bu Eğitimsizliğin Ötesinde Bilinçlerimize Çocukluktan Yerleştirilmiş, Kamu Ve Türkiye Düşmanlığıdır... Ancak Eğitimsizliğimiz Sadece Halk Taraflı Gözlemlenmektedir Dersek Hata Olacaktır... Çünkü Polisimizde Eyleme Kalkmış Halk Gruplarını Nasıl Dağıtacağını Bilmemektedir. Plastik Kurşun Yada Benzeri Teknolojiler Kullanmak Yerine Göstericilere Gerçek Kurşun Sıkmaktadır. Korkan Göstericiler Polisin Bu Tutumunu Caydırmak için Çocuklarını Öne Atmaktadırlar..."

Bak Gördünmü, Senin Söylediğinde içinde olarak, Toplumsal Bir Pozisyonu Ne güzel Kompozisyon ettim... Bu Yazım Üslubumdan Kimse incinmez, Kimse Üstüne alınmaz, Hatası olan Hatasını Görür Aydınlanabilir...

Bayzin Yukarda Kompoze Ettiğim Konunun Senin Açtığın bu konuyla Alakası varmı Allahını Seversin, Ne Yani Kardeşimiz Seninle Zihindaş diyemi Böyle onu savunma güdüsüne Kapıldın.?   Bırakın Allahınızı Seversiniz Gruplaşma Kökenli Birleşmeleri, Gerçekler le Birbirinizle Fikri İfşa edinin, Birbirinize Gerçekçi Yanaşımlar Sergileyin. A Grubu B Grubu Olmayın..!!

Hocam bak ben sana hiçbir azman terbiyesizlik yapmam çünkü büyüğümsün. Ama orda ben kimlere laf söylemişim iyi okursan anlarsın. Tüm kürtler için aynı şeyleri kullanmam. İstersen gel bizim okula sor arkadaşlara herkes bana diyorki sen diğerleri gibi değilsin bizi suçlamıyon diyorlar. Ben suçu olmayana ne diyebilirim. Eğitimsizlik diyorsunuz ya hani cahillik köylerdeki öğretmenleri bizmi öldürdük ? Okulları bizmi yakıp yıktık ? Yapanlar yine belli. Lafım bu işi yapanlara işte. Ayrıca yazında yine polise inceden veriştirmişşsin. Onlar polisimize taş atarken kafasını gözünü yararken bişi yok ama polis ateş ederse suçlu değil mi ? Polis şimdiye kadar gerçek mermi sıksaydı tek bir eylemde şimdiye bunlar bu kdar yüz bulmazdı neyse kaza yaptım gözlük yok yazamıyorum :) Selametle...

Sen Sanıyon Medya Her şeyi iletiyor Halka değilmi, Sen Gerçek Mermi Sıkmadı Bilmeye devam et...   Neyse Ney... 

Bu arada Gözümsün Gözlerinden Öpüyorum, Tartışma Hararetli Geçti, Kalbini Kırdıysam Özür.

Kazamı Yaptın. :( Geçmiş olsun ne olduki... ???

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı:
    4eye bunu yazdı:
    ShockMan bunu yazdı:
    4eye bunu yazdı:

Sen Sanıyon Medya Her şeyi iletiyor Halka değilmi, Sen Gerçek Mermi Sıkmadı Bilmeye devam et...   Neyse Ney... 

Bu arada Gözümsün Gözlerinden Öpüyorum, Tartışma Hararetli Geçti, Kalbini Kırdıysam Özür.

Kazamı Yaptın. :( Geçmiş olsun ne olduki... ???

Sorun değil tartışma adı üstünde :D Bende yanlış bişi söylediysem k.bakma büyüğümsün sonuçta. Motor kazası bana bişi olmadı fazlada motor pert oldu :F Kuzeninde suratı çenesi felan yırtıldı omuzu oynatamıyordu en son. Çeneside kırılmış dediler film çektirdik filan kırık yokmuş ama ağrıyor dedi kız perte çıktı anlican :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Anidamage bunu yazdı:
    Kürtler, ezilmiş edebiyatı yapmayı bırakmalı. Yüzyıllardan beri bu topraklarda yaşayan kürtler ne kadar gelişim göstermiş? Biz ezildik, hor görüldük demeyi bırakın. Bizi sevmiyorlar demeyi bırakın. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Kimsenin sizi sevmemesi de umrunuzda olmamalı. Yok türkümüzü söyleyemiyoruz,yok kürtçe tv yok falan filan bırakın bunları. Devletin resmi kanalı şu an kürtçe yayın yapıyor. Ne kadar izliyorsunuz? Sorunun temeli ekonomidir, eğitimdir. Cahil kalan bu ırk anca bilinçlenirse düşünebilir. Bölgede yatırım yapılmalı ki göç önlensin. 15 kardeşi olan bir çocuktan ne bekleyebilirsiniz? Hırsız olur, gaspçı olur,tinerci olur. Turistlik bölgeleri görüyorsuz. Hiçbirşey görmemiş insanlar biraz popo ve göğüs görünce ne kadar sapıtabiliyor=)

Çok doğru söylüyorsun hocam ben alanyadayım ara sıra adamlara bakıyom içlerine düşcek gibi bakıyorlar... xD

Ama bende bakıpta "Ahh şu karıyı yatağa atcam sonra ..........." demeden geçmiyorum xD

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anidamage
    Anidamage's avatar
    Erkek

ShockMan bunu yazdı:

Anidamage bunu yazdı:
    Kürtler, ezilmiş edebiyatı yapmayı bırakmalı. Yüzyıllardan beri bu topraklarda yaşayan kürtler ne kadar gelişim göstermiş? Biz ezildik, hor görüldük demeyi bırakın. Bizi sevmiyorlar demeyi bırakın. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Kimsenin sizi sevmemesi de umrunuzda olmamalı. Yok türkümüzü söyleyemiyoruz,yok kürtçe tv yok falan filan bırakın bunları. Devletin resmi kanalı şu an kürtçe yayın yapıyor. Ne kadar izliyorsunuz? Sorunun temeli ekonomidir, eğitimdir. Cahil kalan bu ırk anca bilinçlenirse düşünebilir. Bölgede yatırım yapılmalı ki göç önlensin. 15 kardeşi olan bir çocuktan ne bekleyebilirsiniz? Hırsız olur, gaspçı olur,tinerci olur. Turistlik bölgeleri görüyorsuz. Hiçbirşey görmemiş insanlar biraz popo ve göğüs görünce ne kadar sapıtabiliyor=)

Sende Ezme Edebiyatını Bırakıp Yapıcı Bir Kelam yazmalısın bence... ;)

Ayrıca Konuyu Salataya Çevirmek için Her Taraftan Yine Lahana Turşu Katmayıda İhmal etmemişsin...  Konu Kürt açılımı Ve Pkk Dağdan İndirilebilecekmi..? Fikrini Söylersen Sevinirim. :(

Bayzin Kardeşim Senin Konuyuda Savunmak Durumundayım ya Vaziyet Evlere Şenlik. :)

Edebiyat yaptığım yok. Yazdıklarım açık ve net.

Doğu bölgesindeki halk bilinçlendirilmeli. İkincisi bölgeye yatırım yapılarak istihdam yaratılmalı. Ekonomik özgürlüğü olan,hayattan beklentisi olan adamlar zaten dağa çıkmaz. 

pkkyı bitirmek için ilk başta bu örgütün finansal kaynaklarını kesmek gerekir. uyuşturucu,silah kaçakcılığı,kadın ticareti bunlar belli başlıları.tabii bunları yapabilmek için basiretli insanlar gerek. şunu anlamanız gerekiyor ki herşeyin temeli para. yoksa kürdistanmış,yok ülkeyi bölmekmiş külliyen yalan.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Geçenlerde Başbakanlığa bir mail attım ve bu mail maddeler içeriyordu bu maddeler ;

1-)Kürt Açılımı adı altındaki planlar yada her neyse düşüncelerin Kürt ve Türk halkının arasında açılmaya çalışılan uçurumların büyümesine yol açacağını.

2-)Benim Başbakan R.Tayyip Erdoğana 13 mektup yolladığımı ve bu mektupların hiç birisinin cevaplanmıyorken hatta belkide okunmuyorken Bebek katili ve Sözde Devrimci Terör Örgütü PKK'nın Sözde lideri APO'nun mektubunun neden dört gözle beklendiğini.

3-)Bir üniversiteli olarak attığım 13 mektupa cevap vermeyen başbakanın neden bir teröristin mektubunu beklediğini ve Bir teröriste verdiği değeri neden bizlere vermediğini.

4-)Terör örgütü APO'nun imralıda yattığının söylendiğini fakat ne bir kamera kaydı nede fotoğraf yayınlanmadığını dolayısıyla şahsen orada yattığına inanmadığımı.

yazdım ve bana 2 satırlık bir cevap attılar.

Sayın ESAT GÜLEN bilmem ne kanununun bilmem ne fıkrasına göre Kamuoyuna daha önceden verilmiş bilgi ve belgelerin tarafınıza gönderilmesi söz konusu değildir...

Yani diyeceğim o ki ;

son 6-7 haftasını bütün kurumlara (TSK,C.başkanı dahil) mail atmakla geçiren birisi olarak benim bu devletden hiç bir bekentim yok çünkü hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.Yani sizlerde bence Kürt açılımı vs. hiç karıştırmayın nasılsa bir kılıfına uydurup sokuyorlar milletin makatına.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Anidamage bunu yazdı:

ShockMan bunu yazdı:

Anidamage bunu yazdı:

Sende Ezme Edebiyatını Bırakıp Yapıcı Bir Kelam yazmalısın bence... ;)

Ayrıca Konuyu Salataya Çevirmek için Her Taraftan Yine Lahana Turşu Katmayıda İhmal etmemişsin...  Konu Kürt açılımı Ve Pkk Dağdan İndirilebilecekmi..? Fikrini Söylersen Sevinirim. :(

Bayzin Kardeşim Senin Konuyuda Savunmak Durumundayım ya Vaziyet Evlere Şenlik. :)

Edebiyat yaptığım yok. Yazdıklarım açık ve net.

Doğu bölgesindeki halk bilinçlendirilmeli. İkincisi bölgeye yatırım yapılarak istihdam yaratılmalı. Ekonomik özgürlüğü olan,hayattan beklentisi olan adamlar zaten dağa çıkmaz. 

pkkyı bitirmek için ilk başta bu örgütün finansal kaynaklarını kesmek gerekir. uyuşturucu,silah kaçakcılığı,kadın ticareti bunlar belli başlıları.tabii bunları yapabilmek için basiretli insanlar gerek. şunu anlamanız gerekiyor ki herşeyin temeli para. yoksa kürdistanmış,yok ülkeyi bölmekmiş külliyen yalan.

Benimde yazdıklarım Açık ve Net, Türkiyede Yaşanan Saçmalıklara Ezilmiş Edebiyatı deme o zaman... Dersen Bende Ezebilme Edebiyatı yapma Derim Konu Sabote Olur.. Yani Konu Piç olur Bilmem anlatabildimmi.... 

Her dediğin Değerlidir, Yeterki İtici Şeyler yazma, Öyle Şeyler yazki Okuyan bişeyler kapabilsin Kendine, Okuduğuna Okumaya verdiği Zamana Pişman olmasın.

Örgütün Finansal Kaynaklarından tut, Psikolojik Savaşa, Neler Denenmediki, Örgütün Geçmişi ile Bu günü Arasında Derin bir Araştırma yapıp Gel Yeniden Fikir Beyan et. Karşında 1 Yaşında Bir Örgüt varmış Gibi Konuşmuşsun. Bilgilerine.

4Eye Kardeşim Çok Geçmiş Olsun, Yahu O Mendebur Makine nedir Binersiniz Anlamadımki, Ne Motorudur yahu, Neyseki Sağ Selamet Aramızdasın.. Tekrar Geçmiş olsun..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

ShockMan bunu yazdı:

Neden 10 Kere Türkleri Eleştiriyorum Biliyormusun, Çeşmenin Tıpası Bizde de O Yüzden.

bu olmadı işte abi :)

herkes kendini eleştirecek sen bizi 100 kerede eleştirsen bu sizinde yaptığınız hataları örtmez ( siz-biz yanlış anlaşılmasın )

çeşmeyı tıkayan tıpa siz olabilirsiniz ama unutma o çeşmeye suyuda birileri gönderiyor :)

su kesilirse tıpanın bir anlamı kalmaz =)

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
Toplam Hit: 14103 Toplam Mesaj: 112