Kürt Olmak Potansiyel Suçmu Arzeder ?
-
computerwolf +1
beni üzen şey kendini milliyetçi sanan bazı arkadaşların tutunduğu yanlış faşist tutum zaten bu vatana zarar wermek için içden bölmek tek yoldur içden bölmekde farklı sınıflar oluşturarak toplumsal kaos oluşturarak meydana gelir bunuda "kürtlerin hepsi tinerci" gibi salakça laflarla tetikliyoruz bunu belkide bazılarımız saf bir şekilde sadece vatanını sevdiği kollamaya çalıştığı iyi niyeti için yapıyo ama bunu cahil ve tarih bilgisi olmadan yaparsanız vatanseverlik adı altında vatanı içden bölmeye yardımcı olursunuz.
kürtler şöyledir böyledir diye bir genelleme yapamassınız nası "bütün türkler çok iyi adamlardır walla süperdir hepsi" lafı size saçma geliyosa bütün kürtlerinde kötü(!) olması o kadar saçmadır. bi insan doğduğunda kötü doğmaz çevresi insanın kişiliğini belirler ailesi, dostları... computer wolfun anlattığı gibi
kürtlerin belki türkiyeye karşı kırgınlıkları olabilir ve haklıdırlar türkiye doğuya bu zamana kadar çok az destek verdi doğuya okul hastane vs gibi imkanlar günümüzde bile çok az yapılıyo devleti birlikte kurduk ama aynı imkanlar sunulmadı. bu ülkenin başına gelenlerin suçudur bu adamlar bu imkanlar karşısında ciddi bir isyan göstermezken bizler(türkler) bu adamların sadece küçük bir kısmını yada kulakdan dolma bir kısmını baz alarak tüm kürtlere genelleme yapıp konuşursak yanlış sonuçlar doğurur -
yorumsuz dıyecem ama
Beyler kımse demesın dıyarbakır da vardır bu kürt-türk tartışması
Ayrıca bundan aylar once holyone mıydı bılmıyorum ust duzey yonetıcı dıyordu kı Eğer bır daha kürt -türk tartışmasını başlatan kışı ban yıyecektı ben bu konuyu açan sahsın ban yemesını taleb edıyorum etmemde gerek yok zatennde belli ban yıyecek sozumuzde duralım beyler....
-
GEÇENLERDE DEDİM BİR KÜRT SİTESİ AÇICAM DİYE HERKES KÜFÜR ETMEYE BAŞLADI ANLAMADIM BUNLARI EN TÜRK KARDEŞLERİME KARŞI BİŞEY DEMEDİM Kİ SİTEDE KARDEŞLİK ÖN PLANDA OLACAKTI DİNLEMDEN KÜFÜR EDİYOLAR!
-
Türk ün türk ten başka dostu yoktur