folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kürt Olmak Potansiyel Suçmu Arzeder ?

Kürt Olmak Potansiyel Suçmu Arzeder ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

computerwolf +1

beni üzen şey kendini milliyetçi sanan bazı arkadaşların tutunduğu yanlış faşist tutum zaten bu vatana zarar wermek için içden bölmek tek yoldur içden bölmekde farklı sınıflar oluşturarak toplumsal kaos oluşturarak meydana gelir bunuda "kürtlerin hepsi tinerci" gibi salakça laflarla tetikliyoruz bunu belkide bazılarımız saf bir şekilde sadece vatanını sevdiği kollamaya çalıştığı iyi niyeti için yapıyo ama bunu cahil ve tarih bilgisi olmadan yaparsanız vatanseverlik adı altında vatanı içden bölmeye yardımcı olursunuz.

kürtler şöyledir böyledir diye bir genelleme yapamassınız nası "bütün türkler çok iyi adamlardır walla süperdir hepsi" lafı size saçma geliyosa bütün kürtlerinde kötü(!) olması o kadar saçmadır. bi insan doğduğunda kötü doğmaz çevresi insanın kişiliğini belirler ailesi, dostları... computer wolfun anlattığı gibi
    kürtlerin belki türkiyeye karşı kırgınlıkları olabilir ve haklıdırlar türkiye doğuya bu zamana kadar çok az destek verdi doğuya okul hastane vs gibi imkanlar günümüzde bile çok az yapılıyo devleti birlikte kurduk ama aynı imkanlar sunulmadı. bu ülkenin başına gelenlerin suçudur bu adamlar bu imkanlar karşısında ciddi bir isyan göstermezken bizler(türkler) bu adamların sadece küçük bir kısmını yada kulakdan dolma bir kısmını baz alarak tüm kürtlere genelleme yapıp konuşursak yanlış sonuçlar doğurur

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CLK-J35
    CLK-J35's avatar
    Erkek

yorumsuz dıyecem ama

Beyler kımse  demesın dıyarbakır da vardır bu kürt-türk tartışması

Ayrıca bundan aylar once holyone mıydı  bılmıyorum ust duzey yonetıcı  dıyordu kı  Eğer bır daha kürt -türk tartışmasını başlatan kışı ban yıyecektı  ben bu konuyu açan sahsın ban yemesını taleb edıyorum etmemde gerek yok zatennde  belli ban yıyecek sozumuzde duralım beyler....

CeLeKatireJeotuzbeş
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suiQast
    suiQast's avatar
    Erkek
    GEÇENLERDE DEDİM BİR KÜRT SİTESİ AÇICAM DİYE HERKES  KÜFÜR ETMEYE BAŞLADI ANLAMADIM BUNLARI EN TÜRK KARDEŞLERİME KARŞI BİŞEY DEMEDİM Kİ  SİTEDE KARDEŞLİK ÖN PLANDA OLACAKTI DİNLEMDEN KÜFÜR EDİYOLAR!

Dınya guleke, bêhn bıke û bıde hevalê xwe
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    multiyano
    multiyano's avatar
    Erkek
    Türk ün türk ten başka dostu  yoktur

imza
Toplam Hit: 6268 Toplam Mesaj: 25