Kürtajı Çare Olarak Düşünenler. İşte Katliam +18
-
Ohaa bee.Kürtaja karşı değilim ben aslında, ama çocuk sağlıklı değilse, sakatsa, zekasında problem vs varsa bence kürtaj olunmalı.ama bok yere onun bunun altına -korunmasız- yatıpta parası neyse veririz git aldır çocuğu şeklindeyse olay, bu resmen dediğiniz gibi katliamdır. videonun sonlarına doğru bişey dikkatimi çekti.beze sarılan cenin değil resmen büyümüş bi çocuk bi insan.bunun bi sınırı var ya belli bi aydan sonra kürtaj yasak.resmen cinayet içim bi acayip oldu .
-
Egitim sart.
-
ohaaaa a.q ne bu yaaaa insan değil bunlar... bunu birde videoya çekip orasını burasını kurcalıor oro...ço....
-
bide aekadaşlar bunu beze sardıktan sonra cope mi atıyorlar acaba yuh beea
-
hakkatten by_medcezir'in dediği gibi bi süre sonra kürtaj hem riskli hemde şerefsizlik olsa gerek.. aynı sitede resim şeklinde belirtmiş o beze sarılan çocuk 22 haftalık galiba.. 5,5 ay filan mı yapıyor..? homanahoyum ya..
-
Arkadaşlar bu olayın kürtajla hiçbir alakası yok , abortion latince kökenli bir kelime olup ''düşük'' anlamına gelmektedir. Bu da bildiğiniz gibi istenmeden gerçekleşen bir olaydır....
-
gerçek Dünyaya Hoşgeldiniz Beyler bu daha gördüğünüzün az bir kısmı no panic relax relax
-
Acaba afacan öldüğünü anlıyomu, yada acı çekiyomu?
-
Yuh be kardeşim bu kadarda olmazyaa insanlık artık kalmamış yaa nassı bi zihniyettir bunu yaptıran anlamak mümkün değil Allah Akıl Fikir Versin Hepsine....
-
arkadaşlar hadi orayı geçtim..bu doğaldır değildir tartışılır ama sosyete arasında 6 aylık olan çocukların bile (tabi ki yasal izni yok) aldırıldığını hatta bunu yapan dr ların sosyete arasında populer oldugunu ve dr un da bu şekilde iyi para aldıgını da göz önünde bulundurmak gerek...
Toplam Hit: 7952 Toplam Mesaj: 27